Sunday, March 7, 2021
Home Bedrijf Amazon probeert te voorkomen dat werknemers per post stemmen in een historische...

Amazon probeert te voorkomen dat werknemers per post stemmen in een historische vakbondsactie


Amazon probeert arbeiders die van plan zijn zich in een pakhuis in Alabama te verenigen, te dwingen om persoonlijk te stemmen in plaats van per post, aangezien het een baanbrekende poging van zijn personeel om zich te organiseren, afweert.

Het bedrijf is aantrekkelijk tegen een uitspraak van een ambtenaar van de National Labour Relations Board (NLRB) om 5.800 werknemers in het magazijn van Amazon in Bessemer, Alabama, toe te staan ​​om per post te stemmen om te worden vertegenwoordigd door de Retail, Wholesale and Department Store Union.

De NLRB, de federale instantie die verantwoordelijk is voor de handhaving van de Amerikaanse arbeidswetgeving, is voorstander van handmatige verkiezingen, maar is overgestapt op het steunen van stembiljetten tijdens de coronavirus-pandemie. Tussen maart en november 2020, 90% van de door het NLRB voorgezeten vakbondsverkiezingen werden per post afgenomen in plaats van persoonlijk.

Op maandag zei de staat er waren sinds maart 350.988 bevestigde gevallen van coronavirus in Alabama en 6.662 bevestigde sterfgevallen.

Het beroep was gearchiveerd op 21 januari door advocaten van Amazon, die voerden aan dat een verkiezing via mail-in stemming te lang zou duren en te veel middelen zou kosten, en het bestuur verzocht de verkiezing uit te stellen totdat het NLRB het beroep van Amazon beoordeelt.

De NLRB begint momenteel met het versturen van stembiljetten voor de verkiezingen op 8 februari. De vakbond diende op 20 november een eerste petitie in met het verzoek om vakbondsverkiezingen.

Als dit lukt, zouden Amazon-werknemers in het BHM1-magazijn in Bessemer het eerste magazijn van het bedrijf in de Verenigde Staten zijn dat zich verenigt.

Onder het bestuur van Trump, het NLRB stopte verschillende stemmingsbondsverkiezingen per post tijdens de pandemie in 2020 om de argumenten van de werkgever voor persoonlijk stemmen te herzien.

In april 2020 kwamen advocaten van het advocatenkantoor Jackson Lewis beweerde in een blogpost met de titel “Stembiljettenverkiezingen zijn gunstig voor vakbonden”, daarbij verwijzend naar het verminderde vermogen van werkgevers om werknemers ervan te weerhouden de vakbondsvorming te steunen voorafgaand aan verkiezingen.

Amazon heeft zich sterk verzet tegen vakbondsvorming en organisatie-inspanningen in zijn netwerk in de VS. In september 2018 lekte er een anti-vakbondsvideo uit die werd verspreid onder managers van Whole Foods, eigendom van Amazon, nadat een groep arbeiders de oprichting had aangekondigd van Whole Worker, een groep die arbeiders in de supermarktketen wil verenigen.

Tijdens de pandemie van het coronavirus hebben verschillende werknemers in de magazijnen van Amazon beweerd dat ze zijn ontslagen als vergelding voor het organiseren van protesten waarin veiligheidsbescherming voor het coronavirus werd geëist. Recente rapporten hebben het gebruik van toezicht en heat mapping netwerken om vakbonden en vakbondsrisico’s in de VS en Europa te volgen.

Vooruitlopend op de verkiezing van de pakhuisvakbond in Alabama lanceerde Amazon een anti-vakbondswebsite gericht op zijn magazijnmedewerkers, met nadruk op vakbondsrechten om te proberen arbeiders ervan te weerhouden zich te verenigen.

‘Koop dat diner niet, koop die schoolbenodigdheden niet, koop die geschenken niet, want je zult niet die bijna $ 500 hebben die je aan contributie hebt betaald. Waarom spaart u het geld niet en krijgt u de boeken, cadeaus en dingen die u wilt? ” een gedeelte van de website beweert.Source link

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisment -

Most Popular

Acteur Laurence Fox kondigt verkiezingsbod voor de burgemeester van Londen aan

De acteur zegt dat als hij wordt gekozen, hij de lockdown meer dan een maand eerder zal beëindigen dan is aangekondigd. Source link

10 beste strandhotels aan zee in Groot-Brittannië

Cary Arms & Spa, Torquay, DevonDuik bij Babbacombe op het South West Coast Path en je bereikt een kleine inham omgeven door rode...

Kings of Leon over Mick Jagger, haar op slot doen en liedjes schrijven op servetten

De rockband bespreekt Mick Jagger, lockdown-kapsels en hoe hun teksten op barmatten beginnen. Source link

Vier nieuwe hackgroepen hebben zich aangesloten bij een aanhoudend offensief tegen de e-mailservers van Microsoft

Een aan de Chinese overheid gekoppelde hackcampagne die deze week door Microsoft werd onthuld, is snel toegenomen. Minstens vier andere verschillende...

Recent Comments