Tuesday, March 9, 2021
Home Technologie Georges start-up op het gebied van boekhoudautomatisering haalt $ 42,4 miljoen op...

Georges start-up op het gebied van boekhoudautomatisering haalt $ 42,4 miljoen op en verandert in Indy – TechCrunch


Franse startup Georges – of Georges.tech – haalt een nieuwe financieringsronde op van $ 42,4 miljoen (€ 35 miljoen). Het bedrijf krijgt ook een nieuwe naam en zal in de toekomst Indy heten. De startup heeft een boekhoudautomatiseringsapplicatie gebouwd voor freelancers en kleine bedrijven.

Singular leidt de financieringsronde van vandaag. Je bent misschien niet bekend met Singular, maar het is heel logisch om de VC-firma op de tafel te zien. Voormalige Alven-partners Jeremy Uzan en Raffi Kamber verliet het in Parijs gevestigde VC-bedrijf om hun eigen fonds op te halen. Uzan heeft eerder in Indy geïnvesteerd toen hij bij Alven was en hij volgt Singular op.

Bestaande investeerders Alven en Kerala investeren ook weer. In totaal is Indy erin geslaagd om 40.000 klanten aan te trekken die een maandelijks abonnementsgeld betalen om toegang te krijgen tot de dienst.

Indy begon met een product dat specifiek ontworpen is voor freelancers, zelfstandigen, doktoren, architecten, advocaten, enz. Het kan je helpen om je accountant helemaal te vervangen. U koppelt de dienst eerst aan uw bankrekening. Indy importeert vervolgens al uw transacties en probeert zo veel mogelijk transacties te taggen en categoriseren.

U kunt teruggaan en ontbrekende gegevens toevoegen. U kunt ook kassabonnen of facturen toevoegen naast uw transacties. Zodra dit is gebeurd, weet u hoeveel btw u aan het einde van het jaar moet terugkrijgen.

Indy vult vervolgens automatisch administratieve formulieren in op basis van uw gegevens. U kunt vervolgens uw belastingdocumenten downloaden of ze rechtstreeks vanuit Indy verzenden.

U kunt het platform ook gebruiken om een ​​overzicht van uw bedrijf te krijgen. U kunt uw bedrijfsinkomsten zien, uw uitgaven volgen en zien hoeveel u per jaar verdient op basis van persoonlijke uitgaven en uw eigen salaris.

In de loop van de tijd heeft Indy zijn service uitgebreid, zodat het meer soorten bedrijven ondersteunt. Naast freelancers ondersteunt Indy EURL, SARL, SAS en SASU. In 2020 heeft de startup zijn omzet verdrievoudigd.

En het bedrijf is van plan zijn product te verbeteren om nog meer zelfstandigen te ondersteunen, waaronder mensen die spullen verkopen onder de BIC-status in Frankrijk. Indy is van plan om in 2021 100 mensen aan te nemen in Lyon.

Indy heeft nog grotere plannen, aangezien het de VS als potentiële markt heeft geëvalueerd. Er zijn heel veel zelfstandigen in de VS en daarom is het een interessante kans.



Source link

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisment -

Most Popular

Thailand lanceert jachtquarantaine voor toeristen

Het stelt bezoekers al in staat om hun quarantaine op een golfbaan door te brengen om het toerisme te stimuleren. Source link

De verkoop van schooluniformen stijgt voordat de heropening plaatsvindt

De vraag naar uniformen, computers en huishoudelijke accessoires nam toe nadat plannen werden gepubliceerd om de lockdown te vergemakkelijken. Source link

In de VS kunnen gevaccineerde mensen zich binnenshuis verzamelen, zegt de CDC.

Volledig gevaccineerde Amerikanen kunnen zich nu binnen verzamelen, zonder masker en zonder afstand te nemen - zolang het maar is met anderen die...

Sainsbury’s waarschuwt voor een nationaal tekort aan voedselzakken voor huisdieren

De winkelier heeft bijna geen voerzakjes voor honden en katten meer en waarschuwt dat het probleem in 2021 "aan de gang" zal zijn. Source...

Recent Comments