Friday, February 26, 2021
Home Technologie Rocket Lab voltooit de eerste raketlancering van 2021 en de 18e missie...

Rocket Lab voltooit de eerste raketlancering van 2021 en de 18e missie in het algemeen – TechCrunch


Rocket Lab heeft zijn 18e missie gelanceerd, en de eerste van 2021, vanaf 20.26 uur NZT (02.30 uur EST). De ‘Another One Leaves The Crust’-missie ging van start vanaf Rocket Lab’s Launch Complex 1 op het schiereiland Mahia in Nieuw-Zeeland en vloog één enkele communicatie-microsatelliet namens klant OHB Group, een satellietfabrikant gevestigd in Europa met faciliteiten in Duitsland, Zweden en Tsjechië.

De lanceringen van Rocket Lab bevatten vaak ladingen van meer dan één klant op hetzelfde Electron-lanceervoertuig, maar deze speciale lancering van het laadvermogen is een voorbeeld van hoe de flexibiliteit van zijn kleinere raket klanten kan bedienen, zelfs voor enkele kleine satellietmissies. De raket leverde met succes zijn lading af zoals bedoeld kort na de start.

Hoewel Rocket Lab een herstelproces in de boosterfase heeft ontwikkeld en getest om het te helpen een deel van zijn draagraketten te hergebruiken voor volgende vluchten, omvatte deze specifieke missie geen herstelpoging. Het bedrijf heeft echter aanzienlijk succes gehad met dat ontwikkelingsproces, en herstelde vorig jaar zijn eerste booster. Er wordt verwacht dat er ergens dit jaar een herstel wordt verwacht waarbij de terugkerende eerste trap per helikopter in de lucht wordt gevangen.Source link

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisment -

Most Popular

‘Lookalikes’ Jessie Ware en Gemma Arterton werken samen

De popster en de bekroonde actrice bespreken hun beklijvende video voor Ware's nieuwe single. Source link

Selena Gomez: ‘Respectloos’ transplantatiebeeld roept verontschuldigingen op bij de Chinese tv

"Selena's oorspronkelijke bedoeling om foto's van haar operatie aan het publiek te publiceren, was om fans haar ervaring tijdens de operatie te laten...

‘Onze 10 dagen hotelquarantaine zijn eindelijk voorbij’

Inwoners van het VK die vanuit zogenaamde "rode lijst" -landen in Engeland aankomen, moeten gedurende 10 dagen zichzelf isoleren in hotels als onderdeel...

Brunt Ice Shelf: Grote ijsbergkalveren in de buurt van de Britse Antarctische basis

Volgens schattingen bedraagt ​​het ongeveer 1.270 vierkante kilometer - bijna 490 vierkante mijl. Dat is hoe dan ook groot, hoewel niet zo...

Recent Comments