Friday, February 26, 2021
Home Technologie Met de nieuwe Q & A-functie van TikTok kunnen videomakers reageren op...

Met de nieuwe Q & A-functie van TikTok kunnen videomakers reageren op vragen van fans door middel van tekst of video – TechCrunch


TikTok test een nieuwe video-Q & A-functie waarmee videomakers directer kunnen reageren op de vragen van hun publiek met tekst- of video-antwoorden, bevestigde het bedrijf aan TechCrunch. De functie werkt in zowel video als livestreams (TikTok LIVE), maar is momenteel alleen beschikbaar voor geselecteerde videomakers die zich hebben aangemeld voor de test, begrijpen we.

Q & A’s zijn een uitstekende manier geworden waarop videomakers fans op sociale media betrekken, en het is bewezen dat ze bijzonder populair zijn op plaatsen zoals Instagram Stories en in andere sociale apps zoals Snapchat-geïntegreerde YOLO, of zelfs in kleinere startups.

Op TikTok maken Q & A’s nu een groot deel uit van de commentaarervaring, aangezien veel videomakers reageren op individuele commentaren door een nieuwe video te publiceren waarin hun antwoord gedetailleerder wordt uitgelegd dan een korte tekstcommentaar. Soms zijn deze antwoorden bedoeld om duidelijkheid te scheppen of context toe te voegen, terwijl videomakers het soms opnemen tegen hun pestkoppen en trollen met hun videoreacties. Als gevolg hiervan is het TikTok-commentaargedeelte uitgegroeid tot een grotere rol bij het vormgeven van TikTok-trends en -cultuur.

Q & A’s zijn ook een belangrijk middel voor videomakers om met fans in contact te komen tijdens live streaming. Maar het kan voor videomakers moeilijk zijn om een ​​stortvloed aan vragen en opmerkingen bij te houden via de huidige live chat-interface.

Door te zien hoe makers al Q & A’s gebruikten met hun fans, kwam het idee voor de nieuwe functie tot stand. Net als bij de bestaande functie ‘reacties op reacties met video’, kunnen videomakers met de Q & A-optie rechtstreeks op de vragen van hun publiek reageren. Indien beschikbaar, kunnen gebruikers hun opmerkingen aanmerken als vragen door op de Q & A-knop in het commentaarveld van een video te tikken, of ze kunnen rechtstreeks vragen stellen via de Q & A-link op de profielpagina van de maker.

Voor videomakers vereenvoudigt de functie het proces van het beantwoorden van vragen, omdat ze alle vragen van hun fans op één plek kunnen bekijken.

Er is geen limiet aan het aantal vragen dat een videomaker kan ontvangen, maar ze hoeven niet elke vraag te beantwoorden.

De functie werd voor het eerst opgemerkt door een consultant voor sociale media Matt Navarra, die screenshots heeft gepost van hoe de functie eruitziet in actie, inclusief hoe deze wordt weergegeven in de profielen van gebruikers.

Tijdens de test wordt de nieuwe Q & A-functie alleen beschikbaar gesteld aan makers met openbare Creator-accounts die meer dan 10.000 volgers hebben en die zich hebben aangemeld voor de functie in hun instellingen, bevestigde TikTok aan TechCrunch. Deelnemers aan de test van vandaag zijn onder meer enkele makers op een veilige lijst van TikTok’s Creative Learning Fund-programma, vorig jaar aangekondigd, onder andere.

TikTok zegt dat de Q & A-functie momenteel wereldwijd wordt getest en dat het de bedoeling is deze in de komende weken uit te rollen naar meer gebruikers met Creator-accounts.

Source link

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisment -

Most Popular

‘Lookalikes’ Jessie Ware en Gemma Arterton werken samen

De popster en de bekroonde actrice bespreken hun beklijvende video voor Ware's nieuwe single. Source link

Selena Gomez: ‘Respectloos’ transplantatiebeeld roept verontschuldigingen op bij de Chinese tv

"Selena's oorspronkelijke bedoeling om foto's van haar operatie aan het publiek te publiceren, was om fans haar ervaring tijdens de operatie te laten...

‘Onze 10 dagen hotelquarantaine zijn eindelijk voorbij’

Inwoners van het VK die vanuit zogenaamde "rode lijst" -landen in Engeland aankomen, moeten gedurende 10 dagen zichzelf isoleren in hotels als onderdeel...

Brunt Ice Shelf: Grote ijsbergkalveren in de buurt van de Britse Antarctische basis

Volgens schattingen bedraagt ​​het ongeveer 1.270 vierkante kilometer - bijna 490 vierkante mijl. Dat is hoe dan ook groot, hoewel niet zo...

Recent Comments