Thursday, February 25, 2021
Home Technologie Biden's eerste stappen als president: actie tegen covid en klimaat

Biden’s eerste stappen als president: actie tegen covid en klimaat


Er wordt verwacht dat de komende dagen een golf van uitvoerende bevelen zal plaatsvinden van de nieuwe Amerikaanse president, die zijn intrek neemt in het Witte Huis. Hier zijn de hoogtepunten van degenen die hij tot nu toe heeft getekend.

De “100 dagen masker-uitdaging”

De eerste bestelling van Biden is een deelaanbeveling, een deelvereiste: het vereist dat mensen maskers dragen op alle federale eigendommen en adviseert dat gouverneurs en lokale gekozen functionarissen dit voorbeeld volgen. De formulering probeert ook maskering, een essentiële aanbeveling voor de volksgezondheid die kan helpen om de verspreiding van covid-19 te stoppen, om te zetten in een openbare uitdaging, waarbij alle Amerikanen worden opgeroepen om de komende 100 dagen maskers te dragen. – Abby Ohlheiser

Opnieuw toetreden tot de klimaatakkoorden van Parijs

Biden verspilde geen tijd met het zetten van een nieuwe toon over klimaatverandering, een kwestie die hij heeft beloofd een middelpunt van zijn presidentschap te maken. Zoals beloofd tijdens de hele campagne en daarna, Begon Biden het proces om de natie terug te brengen in het klimaatakkoord van Parijs op zijn eerste dag in functie.

Opnieuw toetreden tot de overeenkomst van Parijs, die zal officieel nog een paar weken, creëert op zichzelf geen nieuw bindend klimaatbeleid. Maar het vereist dat de VS nieuwe emissiedoelstellingen voorlegt vóór de VN-klimaatconferentie later dit jaar, evenals een plan voor diepe reducties tegen het midden van de eeuw. De grote hoop is dat ‘s werelds op een na grootste uitstoter die terugkeert op de internationale vouw meer momentum zal krijgen achter de wereldwijde doelstelling om 2 ̊C opwarming te voorkomen. Na vier jaar onder Trump zullen de VS echter grote schade aan hun internationale relaties moeten herstellen en echte vooruitgang moeten boeken op het gebied van hun binnenlandse klimaatbeleid voordat ze als leider worden gezien in plaats van als achterblijver op dit gebied. —James Temple

Dit verhaal zal worden bijgewerkt met meer acties en uitvoerende bevelen zodra ze worden aangekondigd.

Source link

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisment -

Most Popular

Coronavirus: EU dringt erop aan gezamenlijke vaccinpaspoorten aan te nemen

Griekenland en Oostenrijk willen deze zomer toeristen zonder coronavirus, maar andere EU-landen maken zich zorgen. Source link

HMRC-brieven vragen Covid-subsidieclaims voor zelfstandigen

Ongeveer 11.000 mensen zullen brieven ontvangen waarin wordt gevraagd of ze het geld hadden moeten claimen. Source link

Minari: Oscar-favoriet ziet de Koreaanse familie de American Dream najagen

Chung is 42 en werd geboren in een Koreaans gezin in Denver, Colorado. Terwijl hij zijn film monteerde, zegt hij zich zeer...

Wen aan minder treinen, zegt railbody

Sir Peter zei dat het woon-werkverkeer op de spoorwegen de komende één tot drie jaar rond de 80% zou kunnen blijven, hoewel hij...

Recent Comments