Friday, February 26, 2021
Home Technologie Beste Sophie: Wat zijn de immigratieveranderingen van Biden? - TechCrunch

Beste Sophie: Wat zijn de immigratieveranderingen van Biden? – TechCrunch


Hier is een andere editie van “Beste Sophie”, de adviesrubriek die immigratievragen beantwoordt over werken bij technologiebedrijven.

“Uw vragen zijn essentieel voor de verspreiding van kennis waarmee mensen over de hele wereld grenzen kunnen overschrijden en hun dromen kunnen nastreven”, zegt Sophie Alcorn, een immigratieadvocaat uit Silicon Valley. “Of je nu bij mensen werkt, een oprichter bent of een baan zoekt in Silicon Valley, dat zou ik graag willen beantwoord uw vragen in mijn volgende column. “

Extra Crunch-leden krijgen toegang tot wekelijkse “Dear Sophie” -columns; gebruik de promotiecode ALCORN om een ​​abonnement van één of twee jaar aan te schaffen met 50% korting.


Beste Sophie:

Ik werk in HR voor een technologiebedrijf. Ik begrijp dat Biden vandaag een nieuw immigratieplan uitrolt.

Hoe denkt u over hoe de nieuwe regering de immigratie van bedrijven, bedrijven en startende oprichters naar de VS zal veranderen?

– Gratis in Fremont

Beste gratis:

Vandaag is een historische dag. Het tempo van de veranderingen versnelt nu, vooral in Washington. Op het moment van schrijven zal Biden naar verwachting binnenkort een nieuw wetgevingsvoorstel lanceren voor uitgebreide immigratiehervorming. Terwijl de wereld achterover leunt en toekijkt, richten we grote collectieve aandacht op het upgraden van onze politieke, sociologische en technologische structuren, zodat elk mens de kans heeft om te slagen.

Een van de dingen die ik zo geweldig vind aan mijn praktijk om internationale professionals te ondersteunen bij Amerikaanse immigratie, is het getuigen van het proces van individuele transformatie; het is een eer om mensen te ondersteunen op hun persoonlijke reis van het leven in een wereld van gevolgen naar het worden van de oorzaak.

De onmiddellijke focus van de voorgestelde wetgeving is gecentreerd rond een oplossing voor Dreamers (die zonder documentatie in de VS zijn) en het ondersteunen van de rechten van vluchtelingen en asielzoekers en kinderen. Voor meer van mijn recente gedachten over dit onderwerp, bekijk mijn recente podcast waarin veel van de veranderingen worden uitgelegd. Het wetsvoorstel zal naar verwachting honderden pagina’s beslaan, dus volg alsjeblieft deze Dear Sophie-column voor meer updates terwijl ik de details volg en onderzoek, vooral met betrekking tot technische immigratie.

Innovatie zal worden ondersteund doordat veel nieuwe immigratiemogelijkheden meer aandacht krijgen. Biden’s campagneplatform vierde hoe “Immigranten essentieel zijn voor de kracht van ons land en de Amerikaanse economie.” Het Biden-team heeft prioriteit gegeven aan immigratie als een belangrijk aandachtspunt binnen COVID, met als onmiddellijk doel om de meeste regels uit het Trump-tijdperk te herschrijven. Voor de context, Trump vaardigde tijdens zijn ambtsperiode meer dan 400 uitvoerende bevelen en proclamaties uit met betrekking tot immigratie.

H-1Bs: Hoewel H-1B’s veel in het nieuws zijn geweest over nieuwe loonregels die de volgorde van de loterij veranderen en rechtszaken, de loterij vindt dit voorjaar nog steeds plaats, en als u kandidaten wilt sponsoren, is het nu tijd om in actie te komen, ongeacht wat er in Washington gebeurt. Als uw bedrijf van plan is individuen te sponsoren voor een H-1B-visum – of ze nu al in de VS wonen of in het buitenland wonen – stel ik voor dat u doorgaat met de voorbereiding op de komende H-1B-registratieperiode.

Source link

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisment -

Most Popular

‘Lookalikes’ Jessie Ware en Gemma Arterton werken samen

De popster en de bekroonde actrice bespreken hun beklijvende video voor Ware's nieuwe single. Source link

Selena Gomez: ‘Respectloos’ transplantatiebeeld roept verontschuldigingen op bij de Chinese tv

"Selena's oorspronkelijke bedoeling om foto's van haar operatie aan het publiek te publiceren, was om fans haar ervaring tijdens de operatie te laten...

‘Onze 10 dagen hotelquarantaine zijn eindelijk voorbij’

Inwoners van het VK die vanuit zogenaamde "rode lijst" -landen in Engeland aankomen, moeten gedurende 10 dagen zichzelf isoleren in hotels als onderdeel...

Brunt Ice Shelf: Grote ijsbergkalveren in de buurt van de Britse Antarctische basis

Volgens schattingen bedraagt ​​het ongeveer 1.270 vierkante kilometer - bijna 490 vierkante mijl. Dat is hoe dan ook groot, hoewel niet zo...

Recent Comments