Thursday, February 25, 2021
Home Technologie Amazon biedt Biden-bronnen voor de uitrol van Covid-19-vaccins - TechCrunch

Amazon biedt Biden-bronnen voor de uitrol van Covid-19-vaccins – TechCrunch


Na de beëdiging van Joseph Biden als de 46e president van de Verenigde Staten, biedt Amazon hulp bij de gestelde doelen van de regering voor het uitrollen van het Covid-19-vaccin. In een brief aan TechCrunch feliciteert Dave Clark, CEO van Worldwide Consumer, Biden en Vice President Kamala Harris, terwijl hij belooft “om u te helpen bij het bereiken van uw doel om 100 miljoen Amerikanen te vaccineren in de eerste 100 dagen van uw administratie.”

De notitie verwijst naar een belofte die door Biden is gedaan toen hij leden van het pandemieteam introduceerde tijdens een persconferentie in december vorig jaar. “Mijn eerste 100 dagen zullen het Covid-19-virus niet beëindigen. Ik kan dat niet beloven ‘, zei de toenmalige president. “Maar we zijn niet snel in deze puinhoop terechtgekomen, we zullen er niet snel uitkomen, het zal even duren. Maar ik ben er absoluut van overtuigd dat we in 100 dagen het verloop van de ziekte kunnen veranderen en het leven in Amerika ten goede kunnen veranderen. “

Meer recent noemde de Covid-19-taskforce-lid epidemioloog Michael Osterholm het doel “ambitieus […] maar uitvoerbaar ”, eraan toevoegend dat het tijd zou kosten om op gang te komen.

In zijn brief beschrijft Clark de reactie van Amazon op het virus, aangezien veel magazijn- en andere werknemers als essentiële werknemers in dienst waren. Inbegrepen in de aangeboden middelen zijn deals met zorgverleners die ter plaatse vaccins kunnen toedienen.

“We hebben een overeenkomst gesloten met een erkende externe bedrijfsgezondheidszorgverlener om vaccins ter plaatse in onze Amazon-faciliteiten toe te dienen”, schrijft Clark. “We zijn bereid snel te handelen zodra er vaccins beschikbaar zijn. Bovendien zijn we bereid om onze activiteiten, informatietechnologie en communicatiemogelijkheden en expertise te gebruiken om de vaccinatie-inspanningen van uw administratie te ondersteunen. Onze schaal stelt ons in staat om onmiddellijk een betekenisvolle impact te hebben in de strijd tegen COVID-19, en we staan ​​klaar om u hierbij te helpen. “Source link

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisment -

Most Popular

10 nummers die herinneringen oproepen aan mijn reizen: de afspeellijst van Emma John

Keane O'Hara door John Doyle, John McCusker, Mike McGoldrickIk ontmoette het trio achter deze baan voor het eerst in een hotel aan de...

Hit tv-show Frasier om na 20 jaar nieuw leven in te blazen

Kelsey Grammer, die Frasier Crane speelde, zal terugkeren, maar het is niet bekend of andere castleden dat ook zullen doen. Source link

Chinese elektrische auto van £ 3.200 neemt het op tegen Tesla

Het elektrische mini-voertuig dat wordt gemaakt door de grootste autofabrikant van China, verkoopt nu Tesla twee tegen één. Source link

Zijn Australiërs verliefd geworden op Sydney en Melbourne?

Uit cijfers blijkt dat Australiërs de grote steden verlaten op zoek naar een betere levenskwaliteit. Source link

Recent Comments