Saturday, February 27, 2021
Home Technologie K Health breidt uit naar virtuele kinderopvang en haalt $ 132 miljoen...

K Health breidt uit naar virtuele kinderopvang en haalt $ 132 miljoen op tegen een waardering van $ 1,5 miljard – TechCrunch


K Gezondheid, de virtuele zorgverlener die machine learning gebruikt om de zorgkosten te verlagen door het grootste deel van de gezondheidsbeoordelingen van het bedrijf uit te voeren, lanceert nieuwe tools voor kinderopvang na het inzamelen van geld dat het bedrijf waardeert op $ 1,5 miljard.

De $ 132 miljoen die in december werd opgehaald, zal het bedrijf helpen uitbreiden en helpen betalen voor upgrades, inclusief een integratie met de meeste elektronische medische dossiers – een integratie die tegen het tweede kwartaal wordt verwacht.

Gedurende 2020 heeft K Health zijn positie op het snijvlak van machine learning en consumentengezondheidszorg benut om in één jaar $ 222 miljoen op te halen.

Deze belangstelling van investeerders laat zien hoe groot de kans is in de consumentengezondheidszorg, aangezien bedrijven technologie willen gebruiken om de zorg betaalbaarder te maken.

Voor K Health betekent dit een maandelijks abonnement op zijn service van $ 9 voor onbeperkte toegang tot de service en artsen op het platform, evenals een virtuele aanbieding voor geestelijke gezondheidszorg van $ 19 per maand en een vergoeding van $ 19 voor een eenmalig spoedeisende zorgconsult. .

Voor patiënten en investeerders is de pitch dat de gegevens die K Health heeft weten te verwerven via partnerschappen met organisaties zoals de Israëlische gezondheidsorganisatie Maccabi Gezondheidszorg, dat decennia aan anonieme gegevens over patiënten en gezondheidsresultaten heeft opgegeven om het voorspellende algoritme van K Health te trainen, patiënten kan beoordelen en kan helpen bij het stellen van diagnoses voor de artsen van het bedrijf.

In theorie betekent dit dat de dienst van het bedrijf in wezen fungeert als een virtuele huisarts, die een schat aan patiëntinformatie bevat die, wanneer ze samen worden genomen, mogelijk de onderliggende medische aandoeningen sneller kan opsporen of een meer holistische kijk op de patiëntenzorg kan bieden.

Voor farmaceutische bedrijven kan dit inzichten in de volksgezondheid betekenen die mogelijk winstgevende mogelijkheden kunnen zijn voor het ontdekken van geneesmiddelen.

In de praktijk krijgen patiënten waar ze voor betalen.

Het aanbod van het bedrijf op het gebied van geestelijke gezondheidszorg maakt gebruik van artsen die geen erkende psychiater zijn om hun evaluaties en beoordelingen uit te voeren, volgens een aanbieder op het platform, wat kan leiden tot interacties met ongetrainde artsen die meer kwaad dan goed kunnen veroorzaken.

Hoewel bedrijfsleider Allon Bloch waarschijnlijk gelijk heeft in zijn beoordeling dat de meeste diensten op afstand kunnen worden uitgevoerd (Bloch schat het cijfer op 90%), moeten ze op afstand worden uitgevoerd door professionals die de nodige opleiding hebben genoten.

Er zijn grenzen aan hoeveel zwaar tillen een algoritme of een generalist zou moeten doen als het gaat om gezondheidszorg, en het lijkt erop dat K Health die grenzen wil verleggen.

“Verwijzingen naar drugs, acute problemen, preventieproblemen, de meeste hiervan kunnen op afstand worden gedaan”, zei Bloch. “Er is een mogelijkheid om veel beter en mogelijk goedkoper te doen.

K Health heeft al honderdduizenden patiënten gezien, hetzij via zijn aanbod van dringende zorg of zijn abonnementsdienst, en genereerde volgens Bloch in 2020 tientallen miljoenen aan inkomsten. Hij weigerde bekend te maken hoeveel patiënten de spoedeisende zorg gebruikten versus het maandelijkse abonnementsaanbod.

Telegeneeskundige bedrijven hebben, net als andere bedrijven die op afstand diensten verlenen, het goed gedaan tijdens de pandemie. Teladoc en Amwell, twee van de vroege pioniers in virtuele geneeskunde, hebben hun aandelenkoersen zien stijgen. Bedrijven zoals Hims, die voorschriften geven voor keuzevoorwaarden die niet noodzakelijkerwijs worden gedekt door medische bedrijven voor speciale doeleinden bij taxaties van $ 1,6 miljard.

Backing K Health is een groep investeerders onder leiding van GGV Capital en Valor Equity Partners. Kaiser Permanente’s pensioenfonds en de investeringskantoren van de eigenaren van 3G Capital (de Braziliaanse investeringsmaatschappij die Burger King en Kraft Heinz bezit), samen met 14W, Max Ventures, Pico Partners, Marcy Venture Partners, Primary Venture Partners en BoxGroup namen ook deel aan de ronde.

Organisaties die met het bedrijf werken zijn onder meer Maccabi Healthcare; de Mayo Clinic, die samen met het bedrijf virtuele zorgmodellen onderzoekt; en Anthem, die de K Health-service een witte label heeft gegeven en deze aan enkele van de miljoenen leden van de verzekeraar levert.Source link

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisment -

Most Popular

15 van de beste rustige stranden van de Britse eilanden

Tor Bay, GowerAls het tij laag is, is dit prachtige strand gemakkelijk te bereiken via Three Cliffs Bay; als het tij hoog...

De honden van Lady Gaga zijn veilig gevonden na een roofoverval

De twee Franse buldoggen van de Amerikaanse zangeres werden gestolen nadat gewapende mannen haar hondenloper hadden aangevallen en verwond. Source link

Budget 2021: Hypotheekgarantie om kopers te helpen met een aanbetaling van 5%

De heer Sunak verklaarde de economische reactie van de regering op de pandemie en zei: "We zijn groot geworden, we zijn vroeg gegaan,...

Door een tekort aan aanbod is het eenmalige Johnson & Johnson-covid-vaccin geen wondermiddel.

Dat komt omdat in de VS kinderen onder de 18 jaar ongeveer een kwart van de bevolking uitmaken, maar de prikjes nog niet...

Recent Comments