Sunday, March 7, 2021
Home Bedrijf Deze Brexit-deal laat me voor woorden verloren | Brief

Deze Brexit-deal laat me voor woorden verloren | Brief


M.artin Kettle’s onopgesmukte, feitelijke beoordeling van de gevolgen van Brexit (als de Brexit ‘klaar’ is, waar is het dividend dan ?, 13 januari) erkent beleefd de blijmoedige verzekering van de regering dat dit slechts ‘kinderziektes’ zijn, terwijl ze anders duidelijk maakt dat op basis van het huidige bewijs ze zullen allesbehalve blijken te zijn.

De taal van Kettle is ingetogen. Hij behoudt respect voor opvattingen die hij als emotioneel beschouwt. Maar als we ons voorstellen dat zijn stuk niet over het VK gaat, maar over een niet-gespecificeerd land ver weg, leren we iets buitengewoons. We vernemen dat een land een handelsovereenkomst heeft gesloten die handelsbelemmeringen opwerpt; een deal die op unieke wijze een douanegrens creëert binnen zijn eigen soevereine grondgebied; een die niet alleen de bevolking armer maakt, maar ook een vervijfvoudiging van de bureaucratie oplevert; een deal die het land minder veilig maakt en waarschijnlijk zijn eigen desintegratie versnelt.

Als men een beschrijving van een dergelijk plan in één woord zou geven, wat zijn dan de opties? Ongelofelijk? Ongelooflijk? Belachelijk? Je vraagt ​​je af welk woord Kettle zou kunnen kiezen – misschien wel een heel ander woord.
David Thomas
HerefordSource link

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisment -

Most Popular

Acteur Laurence Fox kondigt verkiezingsbod voor de burgemeester van Londen aan

De acteur zegt dat als hij wordt gekozen, hij de lockdown meer dan een maand eerder zal beëindigen dan is aangekondigd. Source link

10 beste strandhotels aan zee in Groot-Brittannië

Cary Arms & Spa, Torquay, DevonDuik bij Babbacombe op het South West Coast Path en je bereikt een kleine inham omgeven door rode...

Kings of Leon over Mick Jagger, haar op slot doen en liedjes schrijven op servetten

De rockband bespreekt Mick Jagger, lockdown-kapsels en hoe hun teksten op barmatten beginnen. Source link

Vier nieuwe hackgroepen hebben zich aangesloten bij een aanhoudend offensief tegen de e-mailservers van Microsoft

Een aan de Chinese overheid gekoppelde hackcampagne die deze week door Microsoft werd onthuld, is snel toegenomen. Minstens vier andere verschillende...

Recent Comments