Tuesday, March 9, 2021
Home Technologie Tracy Chou lanceert Block Party om online intimidatie en misbruik te bestrijden...

Tracy Chou lanceert Block Party om online intimidatie en misbruik te bestrijden – TechCrunch


Block Party, een startup tegen intimidatie die mensen wil helpen zich veiliger te voelen op sociale media, opgericht door Tracy Chou, vandaag gelanceerd. Block Party is momenteel alleen beschikbaar voor Twitter en helpt mensen om de inhoud die ze niet willen zien eruit te filteren en naar wat Block Party de Lockout Folder noemt. Dat is waar alle uitgefilterde inhoud leeft voor het geval u deze later wilt bekijken.

“We vinden het belangrijk om nog steeds te erkennen dat deze mensen bestaan”, vertelde Chou me.

Als je doet alsof het niet bestaat, mis je mogelijk nuttige informatie of echte connecties.

“Er zijn veel goede dingen die daar verloren zouden gaan,” zei ze. “Er is een reden waarom we openbare platforms zoals Twitter gebruiken.”

Aan de meer negatieve kant, zei ze, moet je misschien nog steeds regelmatig controleren om te zien of er iemand is die je fysieke veiligheid bedreigt.

Helpers spelen een grote rol in de Block Party-ervaring. Je kunt een vertrouwde helper toegang verlenen tot je Lockout Folder om je te laten weten of er iets nuttigs in staat, of om simpelweg de trollen te blokkeren.

“Het is veel gemakkelijker voor iemand anders om u te helpen het te verwerken en iets te markeren dat u zorgen baart,” zei ze. “Het is fijn om die last te kunnen delen. Het huidige ontwerp van de meeste van deze platforms is om de last van het afhandelen ervan uitsluitend te leggen bij de persoon die wordt misbruikt. “

De Lockout Folder dient ook als hulpmiddel voor het bijhouden van gegevens voor het geval u bewijs van uw intimidatie moet overleggen aan een bedrijf, een advocaat of iemand anders.

Afbeeldingscredits: Screenshot / Block Party

“Het gaat er echt om het leven van mensen gemakkelijker te maken,” zei Chou. “Het is gewoon zo pijnlijk om het misbruik opnieuw te moeten zien wanneer je het rapport indient.”

Block Party kwam voort uit Chou’s eigen ervaringen met het werken bij platformbedrijven zoals Facebook en Quora, evenals haar ervaring als een uitgesproken pleitbezorger voor diversiteit en inclusie in technologie. Bij Quora was de blokkeerknop een van de eerste dingen die ze bouwde nadat ze op het platform was lastiggevallen, vertelde Chou me.

“Er is dat perspectief van van binnen te zijn geweest en te zien hoe product- en engineeringteams werken,” zei Chou. “Maar ook een DEI-activist zijn en zien hoe een gebrek aan vertegenwoordiging in teams de productbeslissingen in het ergste geval heeft beïnvloed.”

Hoewel Block Party alleen beschikbaar is voor Twitter-gebruikers, is het doel om andere platforms toe te voegen en mensen te helpen bij het aanpakken van pesterijen die hen op meerdere platforms richten. Block Party is momenteel gratis, maar is van plan abonnementslagen te introduceren. Toch zei Chou dat ze zich de gratis versie voorstelt die altijd bestaat.

Tot op heden heeft Block Party iets minder dan $ 1,5 miljoen aan financiering opgehaald. De eerste pre-seed-ronde werd geleid door Charles Hudson van Precursor Ventures. Andere investeerders zijn onder meer Alexia Bonatsos, Ellen Pao, Alex Stamos en anderen.Source link

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisment -

Most Popular

De verkoop van schooluniformen stijgt voordat de heropening plaatsvindt

De vraag naar uniformen, computers en huishoudelijke accessoires nam toe nadat plannen werden gepubliceerd om de lockdown te vergemakkelijken. Source link

In de VS kunnen gevaccineerde mensen zich binnenshuis verzamelen, zegt de CDC.

Volledig gevaccineerde Amerikanen kunnen zich nu binnen verzamelen, zonder masker en zonder afstand te nemen - zolang het maar is met anderen die...

Sainsbury’s waarschuwt voor een nationaal tekort aan voedselzakken voor huisdieren

De winkelier heeft bijna geen voerzakjes voor honden en katten meer en waarschuwt dat het probleem in 2021 "aan de gang" zal zijn. Source...

Tyler Perry: De Amerikaanse mogol die Meghan en Harry een thuis gaf

Tyler Perry voorzag het paar van een herenhuis en veiligheid toen ze in 2020 uit Canada verhuisden. Source link

Recent Comments