Friday, February 26, 2021
Home Technologie Upgrade lanceert het controleren van rekeningen en betaalpassen - TechCrunch

Upgrade lanceert het controleren van rekeningen en betaalpassen – TechCrunch


Fintech opstarten Upgrade positioneert zichzelf als een neobank. Toch was het bedrijf vooral gericht op persoonlijke leningen en meer recentelijk op creditcards. U kunt uw bankrekening niet zomaar vervangen door Upgrade. Upgrade is het toevoegen van twee belangrijke ontbrekende stukjes van de puzzel met het controleren van rekeningen en debetkaarten.

Met de lancering van vandaag concurreert Upgrade directer met andere uitdagerbanken, zoals Gong, N26 en anderen. U kunt een lopende rekening openen, deze bedienen via een mobiele app, geld verzenden en ontvangen vanaf die rekening.

Er zijn geen maandelijkse kosten en er is geen minimum rekeningsaldo. Onder de motorkap biedt Cross River Bank FDIC-verzekerde betaalrekeningen.

U krijgt ook een bankpas bij uw lopende rekening. Als het gaat om geldopnames aan geldautomaten, vergoedt Upgrade tot vijf keer per maand geldautomaten voor zijn meest loyale klanten. U moet voor die functie een minimumsaldo behouden of een directe salarisstorting instellen.

Met pinbetalingen op abonnementen en gewone dagelijkse uitgaven kunt u 2% geld terugkrijgen. In aanmerking komende aankopen zijn onder meer gemakswinkels, benzinestations, restaurants, bezorging van eten, etc. U verdient 1% op andere debetkosten.

Beloningen voor transacties met pinpassen zijn enigszins ongebruikelijk. De meeste financiële bedrijven richten zich op creditcardbeloningen, aangezien de afwikkelingsvergoedingen voor creditcardtransacties veel hoger zijn. Betaalpassen genereren niet zoveel uitwisselingsinkomsten.

“Neobanken in het bijzonder kunnen geen hoge beloningen (of helemaal geen beloningen) betalen met debetkaarten, omdat de afwikkelingsvergoeding vaak hun enige bron van inkomsten is,” vertelde de CEO van Upgrade Renaud Laplanche me in een e-mail.

En afwikkelingsvergoedingen kunnen oplopen als u erin slaagt miljoenen klanten aan te trekken. Volgens de informatie, Chime genereerde vorig jaar meer dan $ 600 miljoen aan inkomsten dankzij interbancaire vergoedingen.

Het bedrijf is nog steeds van plan het overgrote deel van zijn inkomsten uit kredietproducten te halen. “Onze strategie is om onze basis te gelde te maken door middel van krediet,” zei Laplanche.

Upgrade biedt ook een creditcard met 1,5% cashback op alle aankopen. Als u om de een of andere reden uw maandelijkse saldo niet kunt betalen, helpt het bedrijf u maandelijkse kosten te combineren in afbetalingsplannen die u over 24 tot 60 maanden kunt terugbetalen. U betaalt uw saldo af tegen een vast tarief met gelijke maandelijkse betalingen. Upgrade-klanten die de lopende rekening van het bedrijf gebruiken, krijgen lagere tarieven voor upgrade-leningen.

U kunt bij Upgrade ook een persoonlijke lening krijgen zonder creditcard of betaalrekening. En misschien ontdek je de andere producten van Upgrade nadat je je hebt aangemeld voor een persoonlijke lening.

Afbeeldingscredits: UpgradeSource link

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisment -

Most Popular

‘Lookalikes’ Jessie Ware en Gemma Arterton werken samen

De popster en de bekroonde actrice bespreken hun beklijvende video voor Ware's nieuwe single. Source link

Selena Gomez: ‘Respectloos’ transplantatiebeeld roept verontschuldigingen op bij de Chinese tv

"Selena's oorspronkelijke bedoeling om foto's van haar operatie aan het publiek te publiceren, was om fans haar ervaring tijdens de operatie te laten...

‘Onze 10 dagen hotelquarantaine zijn eindelijk voorbij’

Inwoners van het VK die vanuit zogenaamde "rode lijst" -landen in Engeland aankomen, moeten gedurende 10 dagen zichzelf isoleren in hotels als onderdeel...

Brunt Ice Shelf: Grote ijsbergkalveren in de buurt van de Britse Antarctische basis

Volgens schattingen bedraagt ​​het ongeveer 1.270 vierkante kilometer - bijna 490 vierkante mijl. Dat is hoe dan ook groot, hoewel niet zo...

Recent Comments