Wednesday, January 27, 2021
Home Technologie Thimble leert kinderen STEM-vaardigheden met robotica-kits in combinatie met live Zoom-lessen -...

Thimble leert kinderen STEM-vaardigheden met robotica-kits in combinatie met live Zoom-lessen – TechCrunch


Ouders met kinderen die tijdens de pandemie thuis bleven leren, moesten op zoek naar alternatieve activiteiten om de praktische leerervaringen te promoten die kinderen missen doordat ze virtueel naar de les gaan. De in New York gevestigde startup voor onderwijstechnologie Vingerhoed wil dit probleem helpen aanpakken door een abonnementsservice aan te bieden voor STEM-gebaseerde projecten waarmee kinderen robotica, elektronica en andere technologie kunnen maken met behulp van een combinatie van thuisbezorgde kits en live online instructie.

Thimble begon in 2016 als Kickstarter-project toen het in 45 dagen $ 300.000 ophaalde om zijn STEM-gebaseerde robotica en programmeerkits te ontwikkelen. Het jaar daarop begon het toen zijn kits te verkopen aan scholen, grotendeels in New York, voor gebruik in de klas of in naschoolse programma’s. In de daaropvolgende jaren breidde Thimble zijn klantenbestand uit tot ongeveer 250 scholen in New York, Pennsylvania en Californië, die de kits zouden kopen en toegang zouden krijgen tot lerarenopleidingen.

Maar de COVID-19-pandemie veranderde de gang van zaken in Thimble.

“Veel scholen waren in paniek. Ze wisten niet zeker wat er aan de hand was, en daarom stonden hun uitgaven een tijdje stil ”, legt Thimble mede-oprichter en CEO Oscar Pedroso uit, wiens achtergrond in het onderwijs ligt. “Zelfs onze topklanten die ik zou bellen, zouden gewoon geven [say], ‘hey, dit is geen goede tijd. We denken dat we scholen gaan sluiten. “

Pedroso realiseerde zich dat het bedrijf snel zou moeten draaien om in plaats daarvan rechtstreeks aan ouders te verkopen.

Afbeeldingscredits: Vingerhoed

Rond april maakte het de omschakeling door – voor het eerst effectief de B2C-markt betreden.

Het bedrijf biedt ouders tegenwoordig een abonnement waarmee ze tot 15 verschillende STEM-gerichte projectkits kunnen ontvangen en een curriculum met live instructie van een opvoeder. Eén kit wordt in de loop van drie maanden verzonden, hoewel er een versneld programma beschikbaar is dat met meer frequentie wordt verzonden.

De eerste kit is basiselektronica waarmee kinderen leren hoe ze eenvoudige schakelingen kunnen bouwen, zoals een deurbel, kookwekker en een muziekcomponist. De kit is zo ontworpen dat kinderen “quick wins” kunnen ervaren om hun aandacht vast te houden en hun honger naar meer projecten te stimuleren. Dit leidt tot toekomstige kits zoals die met een wifi-robot, een kleine drone, een LED-kompas dat oplicht en een synthesizer waarmee kinderen hun eigen DJ kunnen worden

Afbeeldingscredits: Vingerhoed

Hoewel elk gezin de kits kan gebruiken om kinderen praktische elektronica en robotica te laten ervaren, zegt Pedroso dat ongeveer 70% van de abonnees diegenen zijn waar het kind al een talent heeft voor dit soort projecten. De overige 30% zijn die waar de ouders de concepten van robotica en programmeren willen introduceren, om te zien of de kinderen interesse tonen. Ongeveer 40% van de studenten zijn meisjes.

De abonnement is duurder dan sommige doe-het-zelf-projecten voor $ 59,99 / maand (of $ 47,99 / maand indien jaarlijks betaald), maar dit komt omdat het live instructie bevat in de vorm van wekelijkse Zoom-lessen van 1 uur. Thimble heeft parttime medewerkers die niet alleen in staat zijn om de stof te leren, maar ook op een manier die kinderen aanspreekt – door gepassioneerd, energiek en in staat te zijn om te helpen als ze merken dat een kind een probleem heeft of gefrustreerd raken. Twee van de vijf leraren zijn vrouw. Een instructeur is tweetalig en geeft enkele lessen in het Spaans.

Tijdens de les geeft een leraar instructies, terwijl een tweede helpt bij het modereren van de chatroom en het beantwoorden van de vragen die kinderen daarin stellen.

De live lessen hebben elk ongeveer 15-20 studenten, maar Thimble biedt bovendien een pakket voor kleine groepen die de klas verkleinen. Deze kunnen worden gebruikt door thuisonderwijs “pods” of andere groepen.

Afbeeldingscredits: Vingerhoed

“We begonnen te horen van pods en vervolgens van microscholen”, merkt Pedroso op. “Dat waren ouders die een band hadden met andere ouders, en wilden dat hun kinderen deel uitmaakten van dezelfde klas. Ze hadden over het algemeen wat meer aandacht nodig en wilden sommige dingen wat meer op maat maken, ”voegde hij eraan toe.

Deze abonnementen zijn duurder met $ 250 / maand, maar de kosten worden verdeeld over de groep ouders, waardoor de prijs per huishouden lager wordt. Ongeveer 10% van het totale klantenbestand maakt gebruik van dit plan, aangezien de meeste klanten individuele gezinnen zijn.

Thimble werkt ook samen met verschillende gemeenschapsprogramma’s en non-profitorganisaties in geselecteerde markten die helpen de kosten van de kits te subsidiëren om de abonnementen betaalbaarder te maken. Deze worden, indien beschikbaar, aangekondigd via scholen, nieuwsbrieven en andere marketinginspanningen.

Sinds Thimble is overgeschakeld naar abonnementen, heeft het opnieuw een klantenbestand opgebouwd en heeft het nu 1.110 betaalde klanten. Sommigen hebben echter een grandfather gekregen naar een eerder prijspunt, dus Thimble moet het bedrijf verder opschalen.

Naast de Kickstarter heeft Thimble geld ingezameld en gedurende het jaar aan het bedrijf gewerkt met de hulp van meerdere accelerators, waaronder LearnLaunch in Boston, Halcyon in DC en Telluride Venture Accelerator in Colorado.

De startup, mede-opgericht door Joel Cilli in Pittsburgh, is nu voor ongeveer 60% afgesloten van de seed-ronde van $ 1 miljoen, maar maakt daar op dit moment geen details over bekend.Source link

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisment -

Most Popular

Sir Tom Jones vertelde dat hij ‘niet zou slagen met krullend haar’

De Welshe zanger zei dat hij "altijd teruggeslagen werd" in zijn vroege carrière. Source link

Boeing 737 Max mag weer vliegen door EU-toezichthouder

Het 737 Max-vliegtuig van Boeing heeft van de European Union Aviation Safety Agency (EASA) het groene licht gekregen om terug te keren naar...

Goldman Sachs verlaagt het salaris van CEO David Solomon met $ 10 miljoen

Goldman Sachs heeft het salaris van zijn CEO, David Solomon, met $ 10 miljoen (£ 7,3 miljoen) verlaagd nadat de bank werd gedwongen...

Het Reddit-leger neemt het op tegen de oude garde van Wall Street

De aandelen van een gamesbedrijf zijn met 276% gestegen - het resultaat van een gevecht tussen particuliere en professionele investeerders. Source link

Recent Comments