Wednesday, January 27, 2021
Home Technologie Snapchat verbiedt permanent het account van president Trump - TechCrunch

Snapchat verbiedt permanent het account van president Trump – TechCrunch


Er is nogal wat gebeurd sinds Snap vorige week aankondigde dat dit zo was het Snapchat-account van president Trump voor onbepaalde tijd vergrendelen. Maar na tijdelijke uitsluitingen van zijn Facebook-, Instagram- en YouTube-accounts en een permanente ban van Twitter, heeft Snap besloten dat het ook zijn verbod op het Snapchat-account van de president permanent zal maken.

Hoewel de voorkeuren voor sociale media van Trump als gebruiker duidelijk zijn, heeft Snapchat de Trump-campagne een bijzonder effectief platform gegeven om zich te richten op jonge gebruikers die actief zijn op de service. Een permanent verbod zal ongetwijfeld zijn toekomstige zakelijke en politieke ambities bemoeilijken, aangezien hij van de meeste reguliere sociale platforms verwijderd wordt.

Snap zegt dat het de beslissing heeft genomen in het licht van herhaalde pogingen tot schending van de gemeenschapsrichtlijnen van het bedrijf die de afgelopen maanden door het account van de president waren gemaakt.

“Vorige week hebben we een schorsing voor onbepaalde tijd aangekondigd van het Snapchat-account van president Trump en hebben we onderzocht welke langetermijnactie in het beste belang is van onze Snapchat-gemeenschap. In het belang van de openbare veiligheid en op basis van zijn pogingen om verkeerde informatie, haatzaaiende uitlatingen en aanzetten tot geweld te verspreiden, wat duidelijke schendingen zijn van onze richtlijnen, hebben we besloten om zijn account permanent te beëindigen ”, vertelde een woordvoerder van Snap aan TechCrunch.

Snap’s beslissing om de president permanent te verbannen werd voor het eerst gemeld door Axios.Source link

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisment -

Most Popular

Goldman Sachs verlaagt het salaris van CEO David Solomon met $ 10 miljoen

Goldman Sachs heeft het salaris van zijn CEO, David Solomon, met $ 10 miljoen (£ 7,3 miljoen) verlaagd nadat de bank werd gedwongen...

Het Reddit-leger neemt het op tegen de oude garde van Wall Street

De aandelen van een gamesbedrijf zijn met 276% gestegen - het resultaat van een gevecht tussen particuliere en professionele investeerders. Source link

Boeing 737 Max mag na crashes in Europa vliegen

Regelgevers zeggen dat het vliegtuig veilig is om weer te vliegen nadat twee dodelijke crashes hebben geleid tot het aan de grond lopen. Source...

Dutchies halen meer dan € 100.000 op voor winkeleigenaar wiens winkel werd overvallen tijdens rellen – DutchReview

De afgelopen dagen zijn er in meerdere Nederlandse steden rellen uitgebroken uit protest tegen de...

Recent Comments