Wednesday, January 27, 2021
Home Technologie Segments Analytics van Tresl geeft kleine online winkels dezelfde data-analyse als grote...

Segments Analytics van Tresl geeft kleine online winkels dezelfde data-analyse als grote verkopers: TechCrunch


TreslHet vlaggenschipproduct van e-commerce, Segment Analytics, het informatieplatform voor e-commerce, is ontworpen om kleine merken op Shopify toegang te geven tot dezelfde soort analyses die grotere online retailers hebben. Tresl is opgericht door voormalige datawetenschappers van LinkedIn exposeert momenteel in de Taiwan Tech Arena van CES.

Segments Analytics analyseert de gegevens van een Shopify-winkel en sorteert bezoekers vervolgens automatisch in meer 30 vooraf gebouwde klantsegmenten op basis van hun surfgedrag, uitgaven en hoe waarschijnlijk het is dat ze herhalingsaankopen doen.

Dit betekent dat merken specifieke groepen klanten kunnen identificeren en de suggesties van Segments Analytics voor gerichte campagnes kunnen gebruiken zonder al te veel geld uit te geven aan data-analyse, marketing of gebruikersacquisitie. Een van de segmenten die het platform identificeert, zijn bijvoorbeeld mensen die al een aankoop hebben gedaan, maar die waarschijnlijk niet nog een keer zullen kopen, tenzij ze binnenkort een advertentie of promotie te zien krijgen. Segments Analytics kan worden gebruikt voor advertenties op meerdere kanalen, waaronder e-mail, Facebook en Google.

Tresl beweert dat merken die Segments Analytics gebruiken, hun klikfrequenties op verlaten winkelwagenstromen (of herinneringen aan klanten die niet-gekochte artikelen hebben) met 30% hebben verhoogd en hun omzet met 40% maand-op-maand hebben gestegen binnen een maand na de implementatie van het platform.

Segments Analytics is momenteel beschikbaar via de Shopify App Store, met abonnementen vanaf $ 79 per maand.Source link

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisment -

Most Popular

Goldman Sachs verlaagt het salaris van CEO David Solomon met $ 10 miljoen

Goldman Sachs heeft het salaris van zijn CEO, David Solomon, met $ 10 miljoen (£ 7,3 miljoen) verlaagd nadat de bank werd gedwongen...

Het Reddit-leger neemt het op tegen de oude garde van Wall Street

De aandelen van een gamesbedrijf zijn met 276% gestegen - het resultaat van een gevecht tussen particuliere en professionele investeerders. Source link

Boeing 737 Max mag na crashes in Europa vliegen

Regelgevers zeggen dat het vliegtuig veilig is om weer te vliegen nadat twee dodelijke crashes hebben geleid tot het aan de grond lopen. Source...

Dutchies halen meer dan € 100.000 op voor winkeleigenaar wiens winkel werd overvallen tijdens rellen – DutchReview

De afgelopen dagen zijn er in meerdere Nederlandse steden rellen uitgebroken uit protest tegen de...

Recent Comments