Wednesday, January 27, 2021
Home Technologie OFLO van Origami Labs is een slimme walkietalkie voor eerstelijnswerkers - TechCrunch

OFLO van Origami Labs is een slimme walkietalkie voor eerstelijnswerkers – TechCrunch


OFLO is een spraakcommunicatiesysteem dat is ontworpen om traditionele portofoons te vervangen. De hardware is compacter en lichter, met een bone conduction headset, en kan onbeperkte afstanden en meerdere kanalen afleggen. OFLO, gemaakt door Origami Labs, is ook verbonden met software met automatische logboekregistratie en productiviteitstools voor teams die geen toegang hebben tot schermen terwijl ze aan het werk zijn.

De startup, waarvan de klanten vastgoedbeheerbedrijf JLL en luxe hotelketen The Peninsula zijn, is momenteel presentatie van OFLO bij het Taiwan Tech Arena-paviljoen van de CES.

OFLO is gemaakt voor de miljoenen eerstelijnswerkers in de gezondheidszorg, horeca, beveiliging, productie en andere sectoren die niet vaak achter een computer kunnen zitten of naar mobiele schermen kunnen kijken. De walkietalkies die veel van hen momenteel gebruiken, bestrijken slechts beperkte afstanden en hebben een enkel kanaal dat door meerdere werknemers wordt gedeeld. De voordelen van OFLO zijn onder meer dat gebruikers specifieke collega’s kunnen bellen en het is ook platformonafhankelijk, dus iemand die op een smartphone praat, kan iemand bellen op een OFLO-walkietalkie. De software bevat functies zoals live chats, transcripties, taakbeheer en GPS-locatie.

Een productfoto van OFLO walkietalkie

OFLO is beschikbaar met een abonnement voor $ 6 per gebruiker per maand. Wong zei dat de maandelijkse terugkerende inkomsten momenteel met 20% per maand stijgen, met een doelstelling van $ 100.000 per maand in het derde kwartaal van 2021.

Het systeem bouwt voort op de andere technologie van Origami Labs, waaronder Orii, een spraakgestuurde ring. Mede-oprichter en CEO Kevin Johan Wong vertelde TechCrunch dat het bedrijf OFLO ziet als “bijna een schermloos smartphone-alternatief.” Een van de redenen waarom Wong geïnteresseerd raakte in het werken aan spraaktechnologie, is omdat zijn vader, Peter Wong, een visueel gehandicapte programmeur is die heeft bijgedragen aan de ontwikkeling van de toegankelijkheidstools van Microsoft.

“De mantra van ons bedrijf is om te proberen apparaten te maken die gelijk maken, waardoor mensen schermloos met computers kunnen communiceren”, zei de jongere Wong.Source link

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisment -

Most Popular

Het Reddit-leger neemt het op tegen de oude garde van Wall Street

De aandelen van een gamesbedrijf zijn met 276% gestegen - het resultaat van een gevecht tussen particuliere en professionele investeerders. Source link

Boeing 737 Max mag na crashes in Europa vliegen

Regelgevers zeggen dat het vliegtuig veilig is om weer te vliegen nadat twee dodelijke crashes hebben geleid tot het aan de grond lopen. Source...

Dutchies halen meer dan € 100.000 op voor winkeleigenaar wiens winkel werd overvallen tijdens rellen – DutchReview

De afgelopen dagen zijn er in meerdere Nederlandse steden rellen uitgebroken uit protest tegen de...

Verkoopstijging voor bankfirma ScS, omdat lockdowns de focus op huizen leggen

De bankretailer ScS kende de afgelopen zes maanden een stijgende verkoop, doordat vastgelopen consumenten ervoor kozen om geld uit te geven aan nieuw...

Recent Comments