Wednesday, January 27, 2021
Home Technologie Madrona promoot Anu Sharma en Daniel Li als partners - TechCrunch

Madrona promoot Anu Sharma en Daniel Li als partners – TechCrunch


Net na de aankondiging van meer dan $ 500 miljoen aan nieuw kapitaal voor twee nieuwe fondsen, heeft de in Seattle gevestigde Madrona Venture Group aangekondigd dat ze Anu Sharma en Daniel Li toevoegen aan de lijst met partners van het team.

Het bedrijf, dat de afgelopen jaren bijzonder veel aandacht heeft besteed aan weddenschappen op bedrijfssoftware, investeert fors in de vroege opstartscene van Pacific Northwest.

Zowel Li als Sharma treden na enige tijd bij het bedrijf in de rol van Partner. Li werkt al vijf jaar bij Madrona, terwijl Sharma in 2020 bij het team kwam. Voordat hij bij Madrona kwam, leidde Sharma productmanagementteams bij Amazon Web Services, werkte hij als softwareontwikkelaar bij Oracle en werkte hij in VC als associate bij SoftBank China. & India. Li werkte eerder bij de Boston Consulting Group.

Ik kreeg de kans om Li in te halen, die opmerkt dat de promotie niet noodzakelijk een grote verschuiving in zijn dagelijkse verantwoordelijkheden betekent – “Bij Madrona krijg je pas promotie als je toch in de volgende functie werkt. , “Zegt hij, maar hij waardeert” hoeveel vertrouwen het bedrijf stelt in junior investeerders. “

Gevraagd naar het nivelleren van zijn venture-carrière in een tijd waarin de publieke en private markten bijzonder contant geld lijken te hebben, erkent Li enkele dreigende uitdagingen.

“Aan de ene kant is het gewoon een geweldige vijf jaar geweest om je bij risicokapitaal aan te sluiten, omdat de zaken net goed zijn gegaan met veel dingen die werken; het is gewoon een super spannende tijd, ”zegt Li. “Aan de andere kant weet je vanuit macroperspectief dat er meer kapitaal dan ooit tevoren naar VC stroomt als beleggingscategorie. En alleen al vanuit dat pure macro-perspectief, weet je dat dat betekent dat het rendement de komende 10 jaar lager zal zijn naarmate de waarderingen hoger zijn. “

Desalniettemin is Li optimistisch over internetbedrijven die grotere delen van het wereldwijde bbp claimen en hoopt hij specifiek te investeren in ‘low-code platforms, next-gen productiviteit en online communities’, merkt Madrona op in hun aankondiging, terwijl Sharma van plan is om verder te kijken naar naar ‘gedistribueerde systemen, gegevensinfrastructuur, machine learning en beveiliging’.

TechCrunch sprak onlangs met Li en zijn Madrona-collega Hope Cochran over enkele van de belangrijkste trends in social gaming en hoe investeerders nieuwe kansen in de gaming-industrie benaderden.Source link

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisment -

Most Popular

Goldman Sachs verlaagt het salaris van CEO David Solomon met $ 10 miljoen

Goldman Sachs heeft het salaris van zijn CEO, David Solomon, met $ 10 miljoen (£ 7,3 miljoen) verlaagd nadat de bank werd gedwongen...

Het Reddit-leger neemt het op tegen de oude garde van Wall Street

De aandelen van een gamesbedrijf zijn met 276% gestegen - het resultaat van een gevecht tussen particuliere en professionele investeerders. Source link

Boeing 737 Max mag na crashes in Europa vliegen

Regelgevers zeggen dat het vliegtuig veilig is om weer te vliegen nadat twee dodelijke crashes hebben geleid tot het aan de grond lopen. Source...

Dutchies halen meer dan € 100.000 op voor winkeleigenaar wiens winkel werd overvallen tijdens rellen – DutchReview

De afgelopen dagen zijn er in meerdere Nederlandse steden rellen uitgebroken uit protest tegen de...

Recent Comments