Thursday, February 25, 2021
Home Technologie Gemini lanceert een creditcard met bitcoin-beloningen - TechCrunch

Gemini lanceert een creditcard met bitcoin-beloningen – TechCrunch


Uitwisselingsbedrijf voor cryptocurrency Tweelingen is aan het verwerven Blockrize en vandaag een nieuw product aankondigen op basis van het werk van Blockrize. Later dit jaar lanceert het bedrijf een creditcard die werkt als een gewone creditcard, maar je verdient bitcoin-beloningen op basis van je aankopen.

De creditcard werkt op het Visa-netwerk en is beschikbaar in de VS.Klanten verdienen tot 3% aan bitcoin-beloningen (nogmaals, tot 3%). U kunt ook andere crypto-activa verdienen. Die beloningen worden op uw Gemini-account gestort.

Dit is niet de eerste keer dat een bedrijf een creditcard met bitcoin-beloningen aankondigt. BlockFi kondigde al een eigen kaart aan terug in december. Beide bedrijven moeten hun kaarten nog lanceren.

Ter vergelijking: BlockFi belooft 1,5% beloningen op fiataankopen. Er is een jaarlijkse vergoeding van $ 200, maar u krijgt $ 250 terug als u in de eerste drie maanden ten minste $ 3.000 met de kaart uitgeeft.

Deze nieuwe categorie creditcards kan interessant zijn voor mensen die langzaam cryptocurrencies willen verwerven zonder via een exchange te gaan. Evenzo willen sommige cryptoliefhebbers geen debetkaart gebruiken die is gekoppeld aan een cryptocurrency-portemonnee, omdat ze hun crypto-activa niet willen uitgeven – HODL, zoals ze zeggen.

Je zou die creditcards kunnen beschouwen als een alternatief voor creditcards die je cashback geven. Natuurlijk krijg je geen punten die je kunt inwisselen voor extraatjes. Maar u krijgt crypto-activa zonder erover na te hoeven denken.

Gemini-klanten kunnen zich aanmelden bij de wachtlijst vandaag. Blockrize werkt al een tijdje aan een creditcard. Hoewel het nu onderdeel is van Gemini, staan ​​mensen die zich eerder op de wachtlijst van Blockrize hebben aangemeld nog steeds op de wachtlijst.

Afbeeldingscredits: TweelingenSource link

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisment -

Most Popular

10 nummers die herinneringen oproepen aan mijn reizen: de afspeellijst van Emma John

Keane O'Hara door John Doyle, John McCusker, Mike McGoldrickIk ontmoette het trio achter deze baan voor het eerst in een hotel aan de...

Hit tv-show Frasier om na 20 jaar nieuw leven in te blazen

Kelsey Grammer, die Frasier Crane speelde, zal terugkeren, maar het is niet bekend of andere castleden dat ook zullen doen. Source link

Chinese elektrische auto van £ 3.200 neemt het op tegen Tesla

Het elektrische mini-voertuig dat wordt gemaakt door de grootste autofabrikant van China, verkoopt nu Tesla twee tegen één. Source link

Zijn Australiërs verliefd geworden op Sydney en Melbourne?

Uit cijfers blijkt dat Australiërs de grote steden verlaten op zoek naar een betere levenskwaliteit. Source link

Recent Comments