Tuesday, March 9, 2021
Home Technologie Deze nieuwe module houdt Philips Hue-lampen aangesloten, zelfs als de wandschakelaar wordt...

Deze nieuwe module houdt Philips Hue-lampen aangesloten, zelfs als de wandschakelaar wordt omgedraaid – TechCrunch


Philips Hue-lampen zijn best goed, maar ze hebben een doodsvijand: de eenvoudige lichtschakelaar. Als je een Hue-lamp hebt die aan een standaardlichtschakelaar is gekoppeld, betekent het omzetten van die schakelaar dat de Hue-lamp zijn vermogen volledig verliest … samen met allerlei leuke trucs, zoals het bedienen van de lamp via je telefoon of een stemassistent.

Hier zijn een paar oplossingen voor, maar meestal is het verwisselen van de betreffende schakelaar voor iets met een beetje slimmer. Vanmorgen heeft Signify (het bedrijf dat voorheen bekend stond als Philips Lighting) een officiële oplossing aangekondigd die werkt met uw bestaande schakelaars, zij het met een paar voorbehoud.

Dit wordt de “wandschakelaarmodule” genoemd en wordt naar verwachting later dit jaar verzonden – lente als je in Europa bent, of zomer als je in Noord-Amerika bent. Eenmaal aangesloten, verandert het uw bestaande lichtschakelaar in iets dat meer op een Hue-controller lijkt, waardoor het kan schakelen tussen verschillende lichtvoorinstellingen in plaats van alleen maar stroom te verminderen.

Met $ 40 per stuk (of $ 70 voor een 2-pack) is het … niet goedkoop. Voeg daarbij het feit dat het wordt gevoed door een batterij (vermoedelijk om de noodzaak van een neutrale draad te verwijderen en de installatie te vereenvoudigen) met een geschatte levensduur van ~ 5 jaar, dit is waarschijnlijk niet iets dat u in het hele huis wilt implementeren. Maar voor een enkele lichtschakelaar of twee lijkt het een goede oplossing.

Het bedrijf heeft ook een paar nieuwe Hue-accessoires aangekondigd, voor het geval je je collectie wilt uitbreiden:

  • Een herziene versie van de draagbare dimmerschakelaar, die in februari wordt verzonden en $ 25 kost. De afzonderlijke aan / uit-knoppen worden een enkele schakelaar, en er wordt een “Hue” -knop toegevoegd waarmee u een specifieke lichtscène kunt activeren.
  • Een nieuwe lichtbalk, de Philips Hue Amarant, die bedoeld is om buiten te leven en op de grond of een overkapping te monteren. Het wordt in maart in Noord-Amerika verzonden en kost $ 170 per stuk (hoewel je ook een Hue-voedingsdoos voor buiten nodig hebt, die $ 60- $ 70 dollar aan de prijs toevoegt als je er nog geen hebt.)Source link

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisment -

Most Popular

De verkoop van schooluniformen stijgt voordat de heropening plaatsvindt

De vraag naar uniformen, computers en huishoudelijke accessoires nam toe nadat plannen werden gepubliceerd om de lockdown te vergemakkelijken. Source link

In de VS kunnen gevaccineerde mensen zich binnenshuis verzamelen, zegt de CDC.

Volledig gevaccineerde Amerikanen kunnen zich nu binnen verzamelen, zonder masker en zonder afstand te nemen - zolang het maar is met anderen die...

Sainsbury’s waarschuwt voor een nationaal tekort aan voedselzakken voor huisdieren

De winkelier heeft bijna geen voerzakjes voor honden en katten meer en waarschuwt dat het probleem in 2021 "aan de gang" zal zijn. Source...

Tyler Perry: De Amerikaanse mogol die Meghan en Harry een thuis gaf

Tyler Perry voorzag het paar van een herenhuis en veiligheid toen ze in 2020 uit Canada verhuisden. Source link

Recent Comments