Thursday, February 25, 2021
Home Technologie Accel Partners gaat naar Georgië om te investeren in DecisionLink en leidt...

Accel Partners gaat naar Georgië om te investeren in DecisionLink en leidt een ronde van $ 18,5 miljoen – TechCrunch


DecisionLink, een in Atlanta gevestigd bedrijf dat software levert voor kosten-batenanalyses van zakelijke diensten vanuit het perspectief van de klant, is erin geslaagd een van Silicon Valley’s beste risicobedrijven te overtuigen om te investeren in de laatste financieringsronde van $ 18,5 miljoen.

Accel Partners heeft een lange reputatie als een van de belangrijkste investeringsfirma’s in de Bay Area en leidt de laatste ronde van DecisionLink. Hun investering komt op de hielen miljard dollar taxaties voor bedrijven in Atlanta zoals Calendly, Greenlight financiële technologieën, OneTrust, en de overname van Kabbage van $ 800 miljoen.

Andere investeerders in de ronde waren onder meer George Kurtz, de president en chief executive van CrowdStrike, en George Roberts, een partner bij OpenView Venture Partners en de voormalige executive vice president of North American Sales bij Oracle.

“Waardemanagement [sic] als praktijk is het nu een prioriteit van de C-suite en wordt het steeds meer beschouwd als een bedrijfskritische functie naast softwaresystemen zoals CRM, marketingautomatisering en projectbeheer, ”aldus Sameer Gandhi, Partner, Accel, in een verklaring. “In 2019 hebben we geïnvesteerd in een SAFE-ronde in DecisionLink omdat we geloofden in de marktkansen voor schaalbaarheid [value management]. Nu zijn we zo onder de indruk van de uitvoering van DecisionLink en het vermogen om deze transformatie namens klanten te stimuleren, dat we verheugd zijn om de Serie A-ronde te leiden. “

Bedrijven zijn constant op zoek naar manieren om zichzelf te vergelijken met hun concurrenten of om nieuwe manieren te vinden om hen beter van dienst te zijn. De meeste van deze strategieën zijn niet van de grond of zijn variaties op een thema, maar waardebeheer lijkt benen te hebben – vooral gezien de toegankelijkheid van allerlei soorten benchmarking-datapunten die openbaar beschikbaar zijn.

Door Accel gesteunde portfoliobedrijven zoals CrowdStrike, PagerDuty en DocuSign maken gebruik van de service, evenals bedrijven als ServiceNow, Marketo, NCR en VMWare.

Dit zijn grote namen in bedrijfssoftware en het signaal dat hun adoptie van de geleverde software van DecisionLink een rol moet hebben gespeeld bij de beslissing van Accel om te investeren.

Source link

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisment -

Most Popular

10 nummers die herinneringen oproepen aan mijn reizen: de afspeellijst van Emma John

Keane O'Hara door John Doyle, John McCusker, Mike McGoldrickIk ontmoette het trio achter deze baan voor het eerst in een hotel aan de...

Hit tv-show Frasier om na 20 jaar nieuw leven in te blazen

Kelsey Grammer, die Frasier Crane speelde, zal terugkeren, maar het is niet bekend of andere castleden dat ook zullen doen. Source link

Chinese elektrische auto van £ 3.200 neemt het op tegen Tesla

Het elektrische mini-voertuig dat wordt gemaakt door de grootste autofabrikant van China, verkoopt nu Tesla twee tegen één. Source link

Zijn Australiërs verliefd geworden op Sydney en Melbourne?

Uit cijfers blijkt dat Australiërs de grote steden verlaten op zoek naar een betere levenskwaliteit. Source link

Recent Comments