Sunday, March 7, 2021
Home Binnenland 7 dingen die je moet weten voordat je in 2021 een auto...

7 dingen die je moet weten voordat je in 2021 een auto in Nederland hebt – DutchReview


Ben je net verhuisd naar Nederland en heb je geen Nederlands rijbewijs, dan mag je er na inschrijving 185 dagen mee rijden. Dit geldt niet voor rijbewijzen van de EU / EER, waar u deze 15 jaar kunt gebruiken (vanaf de datum van het rijbewijs) of wanneer uw rijbewijs verloopt (wat het eerst gebeurt). Na deze periodes moet u overstappen naar een Nederlands rijbewijs of een nieuw rijexamen doen. Dit geldt ook als u na registratie een vergunning uit uw land krijgt je moet het inwisselen voor een Nederlands exemplaar.

Opmerking: dit is alleen voor de categorieën AM, A1, A2, A, B en BE. Voor de andere categorieën: C1, C, D1, D, C1E, CE, D1E en DE, mag je er maar vijf jaar mee rijden (vanaf de datum op het rijbewijs). Als deze tijd voorbij is, duurt het twee jaar vanaf de registratie.

Dus als u hier alleen voor uw vakantie bent en een EU / EER-vergunning heeft, maakt u zich geen zorgen, u kunt hier helemaal naar hartenlust rondrijden op uw buitenlandse vergunning. Als dit niet het geval is, zorg er dan voor dat het voldoet aan het Verdrag van Wenen, anders moet u ook een internationale licentie krijgen!

4Houd rekening met wegenbelasting en autobelastingen in Nederland

Als u in Nederland een auto heeft, moet u belasting betalen. De wegenbelasting in Nederland is allemaal afhankelijk van verschillende factoren. Deze omvatten: de brandstof (diesel is veel, veel meer), het type auto dat je hebt, het gewicht van de auto, waar je woont, hoe oud de auto is en de C02-toelating van de auto. Voordat u een auto in Nederland heeft, is het de moeite waard om na te gaan hoeveel belasting u gemiddeld betaalt. U kunt dit controleren hier.

Op deze manier weet u wat u per maand betaalt, zodat u een goede beslissing kunt nemen over welke auto u wilt en wat u zich kunt veroorloven.

Probeer dit allemaal uit te werken als …Source link

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisment -

Most Popular

Acteur Laurence Fox kondigt verkiezingsbod voor de burgemeester van Londen aan

De acteur zegt dat als hij wordt gekozen, hij de lockdown meer dan een maand eerder zal beëindigen dan is aangekondigd. Source link

10 beste strandhotels aan zee in Groot-Brittannië

Cary Arms & Spa, Torquay, DevonDuik bij Babbacombe op het South West Coast Path en je bereikt een kleine inham omgeven door rode...

Kings of Leon over Mick Jagger, haar op slot doen en liedjes schrijven op servetten

De rockband bespreekt Mick Jagger, lockdown-kapsels en hoe hun teksten op barmatten beginnen. Source link

Vier nieuwe hackgroepen hebben zich aangesloten bij een aanhoudend offensief tegen de e-mailservers van Microsoft

Een aan de Chinese overheid gekoppelde hackcampagne die deze week door Microsoft werd onthuld, is snel toegenomen. Minstens vier andere verschillende...

Recent Comments