Wednesday, January 27, 2021
Home Technologie 3Drens helpt wagenparkbeheerders hun voertuigen efficiënter te gebruiken - TechCrunch

3Drens helpt wagenparkbeheerders hun voertuigen efficiënter te gebruiken – TechCrunch


3Drens‘Dankzij het IoT-mobiliteitsbeheerplatform kunnen wagenparkbeheerders niet alleen volgen waar hun voertuigen zich bevinden, maar produceren ze ook gegevens die hen helpen bij het nemen van zakelijke beslissingen. Het bedrijf begon zijn activiteiten in Taiwan, waar het is gevestigd, voordat het zich uitbreidde naar Zuidoost-Azië. Momenteel presenteren op CES ‘Taiwan Tech ArenaRicht 3Drens zich tijdens COVID-19 op de toegenomen vraag naar logistiek. De technologie ervan kan bijvoorbeeld mogelijk worden gebruikt om kleinere e-commerce retailers in staat te stellen ongebruikte capaciteit op bestelwagens van grotere platforms te huren.

De klanten van het bedrijf zijn ook afkomstig uit de sectoren autoverhuur, rittenbezorging en voedselbezorging. Opgericht in 2017, was een van de eerste klanten van 3rens een bedrijf voor elektrische scooters dat voornamelijk toeristen bedient. Het installeerde de IoT-box van 3Drens op scooters om waarschuwingen te sturen als scooters mogelijk betrokken waren bij ongevallen of als een gebruiker de tijd waarvoor ze hadden betaald, overschreed. Het genereerde ook een heatmap van waar de scooters het vaakst reisden, zodat het bedrijf partnerschappen kon aangaan met populaire locaties en attracties.

Het platform van 3Drens kan logistieke diensten ook helpen bij het kiezen van het juiste type voertuig voor een levering, het voorspellen van de beste routes en het toewijzen van nieuwe taken aan chauffeurs op de terugweg nadat een bestelling is uitgevoerd.Source link

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisment -

Most Popular

Goldman Sachs verlaagt het salaris van CEO David Solomon met $ 10 miljoen

Goldman Sachs heeft het salaris van zijn CEO, David Solomon, met $ 10 miljoen (£ 7,3 miljoen) verlaagd nadat de bank werd gedwongen...

Het Reddit-leger neemt het op tegen de oude garde van Wall Street

De aandelen van een gamesbedrijf zijn met 276% gestegen - het resultaat van een gevecht tussen particuliere en professionele investeerders. Source link

Boeing 737 Max mag na crashes in Europa vliegen

Regelgevers zeggen dat het vliegtuig veilig is om weer te vliegen nadat twee dodelijke crashes hebben geleid tot het aan de grond lopen. Source...

In de 30 meter hoge tunnel gegraven door HS2-demonstranten onder een park in Londen – video

De HS2-opstand zegt dat het heeft gegraven en klaar is om een ​​30 meter lang tunnelnetwerk onder Euston Square Gardens in Londen te...

Recent Comments