Thursday, February 25, 2021
Home Technologie Molotov begint zijn internationale expansie met zeven Afrikaanse landen - TechCrunch

Molotov begint zijn internationale expansie met zeven Afrikaanse landen – TechCrunch


Franse startup Molotov biedt een OTT TV-streamingdienst in Frankrijk met live tv, premiumkanalen, een cloud-DVR en on-demand content. Hoewel de service in Frankrijk 13 miljoen gebruikers heeft weten aan te trekken, moet deze nog worden uitgebreid naar andere landen.

Molotov begint dit jaar aan zijn internationale expansie met een tiental landen op de roadmap. Ten eerste zal de service beschikbaar zijn in zeven Afrikaanse landen, te beginnen met Ivoorkust waar het al actief is, Senegal in januari, Kameroen in februari, Burkina Faso in maart, Tunesië in april, Guinee en de Democratische Republiek Congo daarna.

“Als het op functies aankomt, is de service min of meer hetzelfde, maar de inhoud is anders”, vertelde medeoprichter en CEO Jean-David Blanc me. Molotov gokt op lokale partnerschappen om zijn service in nieuwe landen te lanceren.

In het geval van vandaag werkt Molotov samen met Digitale Maagd, een bedrijf voor mobiele betalingen dat beschikbaar is in 40 landen. Digital Virgo zorgt voor de relaties met lokale contenteigenaren. Molotov zorgt voor de operaties en de technische stack.

Bij de lancering zijn er 15 kanalen, zoals Nina TV, Passions TV, Trace Urban, Trace Africa, Trace Urban Africa, Savannah TV, Gametoon, Africanews, Euronews, France24, Trace Sport Stars en DocuBox. Molotov zal ook toegang verlenen tot zijn advertentie-ondersteunde on-demand streamingdienst Mango.

Afbeeldingscredits: Molotov

Om zijn internationale uitbreidingsplannen te ondersteunen, moest de startup zijn infrastructuur herwerken zodat deze robuuster is – het vertrouwt meer op cloudhosting en werkt samen met meer CDN-bedrijven. De service zou bijvoorbeeld beter moeten werken als u niet zoveel bandbreedte heeft als voorheen.

En dit is nog maar een begin, want Molotov is al in gesprek met verschillende B2B-partners in Azië, Zuid-Amerika en Europa. “Onze strategie is dat we steunen op lokale spelers om Molotov in nieuwe landen te lanceren”, zei Blanc. U kunt dus meer nieuws verwachten op het internationale front met nieuwe landen en nieuwe partners.Source link

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisment -

Most Popular

Wen aan minder treinen, zegt railbody

Sir Peter zei dat het woon-werkverkeer op de spoorwegen de komende één tot drie jaar rond de 80% zou kunnen blijven, hoewel hij...

Het aantal verlofuren loopt in januari sterk op tot 4,7 miljoen

Het aantal mensen met verlof stijgt met 700.000 tot 4,7 miljoen na opgelegde nieuwe lockdown-maatregelen. Source link

Camp Bestival gaat door zoals gepland, zegt organisator Rob da Bank

Het komt nadat de organisatoren van Reading en Leeds zeiden dat ze "zeer zeker" waren van het houden van hun evenementen. Source link

Asda zegt dat 3000 banen in gevaar zijn in een nieuw businessplan

De supermarkt zegt dat het begonnen is met het raadplegen van werknemers over een ingrijpende herstructurering van zijn bedrijf. Source link

Recent Comments