Tuesday, March 9, 2021
Home Technologie Uber en Moderna werken samen voor toegang tot en informatie over COVID-19-vaccins...

Uber en Moderna werken samen voor toegang tot en informatie over COVID-19-vaccins – TechCrunch


Uber en farmaceutisch bedrijf Moderna hebben kondigde een partnerschap aan rond vaccinatie tegen COVID-19, dat een aantal verschillende initiatieven zal omvatten. Om te beginnen is het enige bevestigde onderdeel om gebruikers geloofwaardige, feitelijke informatie te verstrekken over de veiligheid van COVID-19-vaccins via de consumentenapp van Uber, maar de bedrijven hebben ook gesproken over aanvullende ‘opties’, waaronder het plannen van ritten via Uber rechtstreeks in het boekingsproces voor immunisatie-afspraken. .

Het Amerikaanse vaccinatieprogramma COVID-19 staat nog in de kinderschoenen en kampt al met uitdagingen, waaronder het tijdig beschikbaar stellen van vaccins voor delen van de bevolking die dit het meest nodig hebben. Het inentingsprogramma heeft ook te maken met aanzienlijke desinformatie die zich op sociale media verspreidt over vaccinveiligheid, en elke app met de oppervlakte van zoiets als Uber heeft de kans om positieve berichten en nauwkeurige informatie te krijgen voor veel mensen, dus dat is goed nieuws op zichzelf.

Maar een van de zeer reële uitdagingen voor een effectieve vaccinatiecampagne blijft logistiek, en mensen ertoe brengen hun eerste en vervolgafspraken te maken voor de eerste ronde van het Moderna-vaccin en de tweede injectie-booster, is een grotere uitdaging dan velen misschien vermoeden. . Ik sprak met Healthvana CEO Ramin Bastani over hun werk met LA County bij het creëren van een immunisatierecord dat kan worden geïntegreerd met Apple Wallet om patiënten tijdige informatie en herinneringen te bieden over vaccinatieafspraken, maar het integreren van een ritboekingsservice of afspraakherinnering rechtstreeks in de Uber-app die de meeste gebruikers al hebben sowieso op hun telefoon hebben, zou een andere zeer effectieve manier kunnen zijn om de slagingspercentages voor eerste en vervolg inentingsbezoeken te verhogen.

Uber heeft het al gedaan bood gratis en scherp geprijsde ritten aan om de frictie van het daadwerkelijk uitgaan en het krijgen van een vaccin te helpen verminderen, maar een integratie op productniveau zou veel meer kunnen doen dan dat door gemakkelijke, gebruikersvriendelijke toegang te bieden. Zoals opgemerkt, is dit nog steeds slechts een van de opties die worden besproken, maar als Uber en Moderna bereid zijn om het af te drukken, betekent dat in ieder geval dat ze serieus proberen een manier te vinden. We houden hen ook ter verantwoording, dus u kunt er zeker van zijn dat we hun voortgang zullen volgen terwijl deze samenwerking zich ontwikkelt.Source link

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisment -

Most Popular

De verkoop van schooluniformen stijgt voordat de heropening plaatsvindt

De vraag naar uniformen, computers en huishoudelijke accessoires nam toe nadat plannen werden gepubliceerd om de lockdown te vergemakkelijken. Source link

In de VS kunnen gevaccineerde mensen zich binnenshuis verzamelen, zegt de CDC.

Volledig gevaccineerde Amerikanen kunnen zich nu binnen verzamelen, zonder masker en zonder afstand te nemen - zolang het maar is met anderen die...

Sainsbury’s waarschuwt voor een nationaal tekort aan voedselzakken voor huisdieren

De winkelier heeft bijna geen voerzakjes voor honden en katten meer en waarschuwt dat het probleem in 2021 "aan de gang" zal zijn. Source...

Tyler Perry: De Amerikaanse mogol die Meghan en Harry een thuis gaf

Tyler Perry voorzag het paar van een herenhuis en veiligheid toen ze in 2020 uit Canada verhuisden. Source link

Recent Comments