Saturday, February 27, 2021
Home Technologie De nieuwste zakelijke Surface van Microsoft is gericht op werken op afstand:...

De nieuwste zakelijke Surface van Microsoft is gericht op werken op afstand: TechCrunch


Zoals CES begint vandaag serieus, ik verwacht dat we veel hardware zullen zien gericht op werk op afstand. De pc-verkopen kenden vorig jaar een mooie piek, hoewel de smartphoneverkoop bleef dalen. Er was veel aanpassing nodig, van kantoren naar virtuele werkplekken, en nu beginnen we de vruchten te zien van die druk van hardwaremakers.

De nieuwe Surface Pro 7+ lijkt daar zeker bij te passen. Ik aarzel nog steeds om een ​​convertible met toetsenbordbehuizing aan te bevelen als primair productiviteitsapparaat, maar mensen lijken steeds meer bereid om in die richting te gaan.

Afbeeldingscredits: Microsoft

Tot de belangrijkste functies behoren optionele LTE en snellere verwerking (tot 2,1x per Microsoft’s nummers) via een 11e generatie Intel Core-processor. Dat is gecombineerd met maximaal 32 GB RAM en 1 TB opslag. Er is een 1080p webcam aan de voorzijde voor videoconferenties en een kwartet microfoons.

Poorten bevatten een USB-A van volledige grootte en die vervelende Surface-connector en, helaas, slechts een enkele USB-C. Microsoft lijkt behoorlijk toegewijd aan dat laatste stukje, in zijn nadeel. Het apparaat zou tot 15 uur batterijduur moeten krijgen op een lading – wat niet uitzonderlijk is, maar ook niet slecht.

Het begint bij $ 899 voor de wifi-versie en $ 1149 voor LTE. Pre-order begint vandaag en wordt volgende week verzonden. Over verzending gesproken, het reeds aangekondigde Surface Hub 2S 85-whiteboard zal dat volgende maand eindelijk doen in “geselecteerde markten”.Source link

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisment -

Most Popular

15 van de beste rustige stranden van de Britse eilanden

Tor Bay, GowerAls het tij laag is, is dit prachtige strand gemakkelijk te bereiken via Three Cliffs Bay; als het tij hoog...

De honden van Lady Gaga zijn veilig gevonden na een roofoverval

De twee Franse buldoggen van de Amerikaanse zangeres werden gestolen nadat gewapende mannen haar hondenloper hadden aangevallen en verwond. Source link

Budget 2021: Hypotheekgarantie om kopers te helpen met een aanbetaling van 5%

De heer Sunak verklaarde de economische reactie van de regering op de pandemie en zei: "We zijn groot geworden, we zijn vroeg gegaan,...

Door een tekort aan aanbod is het eenmalige Johnson & Johnson-covid-vaccin geen wondermiddel.

Dat komt omdat in de VS kinderen onder de 18 jaar ongeveer een kwart van de bevolking uitmaken, maar de prikjes nog niet...

Recent Comments