Sunday, March 7, 2021
Home Bedrijf Buiten eten is een lichtpuntje van Covid geweest. Laten we het...

Buiten eten is een lichtpuntje van Covid geweest. Laten we het permanent maken | Gene Marks


EENTussen alle kleine bedrijven in dit land die het afgelopen jaar hebben geleden, is er weinig discussie over dat degenen die onafhankelijke restaurants bezitten, het meest hebben geleden. Dankzij de pandemie hebben lokale functionarissen draconische beperkingen opgelegd aan hun activiteiten. Het maakt het voor deze restauranthouders buitengewoon moeilijk om te overleven.

Maar voor degenen die erin zijn geslaagd om te overleven, is er een belangrijk lichtpuntje: buiten dineren.

Vrijwel elke stad heeft restaurants toegestaan ​​om zitplaatsen te creëren op de trottoirs en straten voor hun etablissementen, en sommige steden en organisaties hebben zelfs financiering verstrekt om hen te helpen bij de overgang. Veel restaurants hebben de gelegenheid aangegrepen en duizenden dollars uitgegeven aan het opzetten van geïmproviseerde eetgelegenheden, yurts en pods, compleet met leidingwerk, elektrische bedrading, ruimteverwarmingstoestellen, privé-tv’s, schuifdeuren en comfortabel meubilair, allemaal om te navigeren door de beperkingen van hun steden. En hoewel sommige opstellingen niet veiliger lijken te zijn dan een eetzaal binnenshuis, hebben hun steden dat wel toegelaten. En hun klanten lijken er dol op te zijn.

Dus de grote vraag, nu we een einde kunnen zien aan Covid met vaccinaties, is of diezelfde steden zullen toestaan ​​dat ze voor altijd doorgaan. Zal buiten dineren een blijvertje zijn?

Het is in New York.

New York City was een van de eersten in het land die het afgelopen najaar buiten dineren permanent maakte. “Het was een groot, gewaagd experiment om een ​​vitale industrie te ondersteunen en onze openbare ruimte opnieuw vorm te geven – en het werkte”, aldus de burgemeester van de stad vertelde de New York Times. “Nu we aan een langetermijnherstel beginnen, zijn we er trots op deze inspanning uit te breiden en uit te breiden om New York City de meest bruisende stad ter wereld te houden. Het is tijd voor een nieuwe traditie. “

Buiten dineren is natuurlijk niet nieuw. Maar de trend is slechts een van die bestaande dingen – zoals thuiswerken, e-commerce en virtuele vergaderingen – die werd versneld vanwege de pandemie, en het zal zeker een nieuw inkomstenkanaal opleveren voor restauranthouders zodra de pandemie voorbij is en de economie herstelt. Het is ook een kans voor veel steden om zichzelf opnieuw uit te vinden.

“Van Tampa tot Tulsa, Seattle tot Syracuse en Brooklyn tot Burlington, steden omarmen parklets als nooit tevoren”, schrijft Andrew Hirschfeld in OZY. “Stedenbouwkundigen, stedenbouwkundigen en architectenbureaus worstelen om innovatieve ontwerpen voor parklets te bedenken, wat aanleiding is voor wedstrijden zoals het Design for Distancing-planningsinitiatief in Baltimore, Maryland, gericht op buitenruimten.”

Er is zeker wat terugslag. Hoewel velen sympathiek staan ​​tegenover de benarde situatie van kleine restaurants, hebben stadsbewoners geduldig een oogje dichtknijpen voor het verlies van parkeerplaatsen, laadzones en het binnendringen van hun looppaden, terwijl drukke restaurantmedewerkers heen en weer rennen met borden met eten. Straatsluitingen zullen verkeersproblemen veroorzaken zodra het verkeer terugkeert. Mensen met een handicap klagen al over extra gevaren. Sommigen zullen willen dat de dingen terugkeren naar hoe ze waren vóór het virus. Maar die zorgen lijken de beweging in veel delen van het land niet te stoppen om, wat aanvankelijk werd gedacht, een tijdelijke regeling te maken.

De gemeenteraad van Dallas is een plan overwegen om veel restaurants die hun activiteiten naar de straat hebben verplaatst, daar te laten blijven. Los Angeles en Boston‘s leiders bespreken ook soortgelijke plannen. De leiders van Cincinnati hebben keurde een plan goed om een ​​tijdelijk programma voor buiten dineren om te zetten in een permanent element. Schrijvers en experts uit de restaurantindustrie steunen andere steden om hetzelfde te doen.

Ik ben een van hen. Buiten dineren moet permanent worden gemaakt. Stadsbewoners zoals ik zullen zich aanpassen en er beter van worden. Wat restauranteigenaren betreft, zou permanent buiten eten een nieuw inkomstenkanaal zijn dat, als het permanent wordt gemaakt in 2021, een deel van de verliezen die ze in 2020 hebben geleden, zou kunnen compenseren. En het biedt ook kansen voor architecten, aannemers, ingenieurs, toeleveringsfabrikanten en andere kleine bedrijven die in deze behoeften zullen proberen te voorzien. En raad eens? We hebben het aan Covid te danken.Source link

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisment -

Most Popular

Acteur Laurence Fox kondigt verkiezingsbod voor de burgemeester van Londen aan

De acteur zegt dat als hij wordt gekozen, hij de lockdown meer dan een maand eerder zal beëindigen dan is aangekondigd. Source link

10 beste strandhotels aan zee in Groot-Brittannië

Cary Arms & Spa, Torquay, DevonDuik bij Babbacombe op het South West Coast Path en je bereikt een kleine inham omgeven door rode...

Kings of Leon over Mick Jagger, haar op slot doen en liedjes schrijven op servetten

De rockband bespreekt Mick Jagger, lockdown-kapsels en hoe hun teksten op barmatten beginnen. Source link

Vier nieuwe hackgroepen hebben zich aangesloten bij een aanhoudend offensief tegen de e-mailservers van Microsoft

Een aan de Chinese overheid gekoppelde hackcampagne die deze week door Microsoft werd onthuld, is snel toegenomen. Minstens vier andere verschillende...

Recent Comments