Tuesday, March 9, 2021
Home Technologie GM lanceert een nieuw logo om te laten zien dat het serieus...

GM lanceert een nieuw logo om te laten zien dat het serieus is over een elektrische toekomst – TechCrunch


General Motors heeft zijn logo veranderd, zijn website vernieuwd en een nieuwe ‘Everybody In’-marketingcampagne gelanceerd als onderdeel van een bredere inspanning om de transformatie van het bedrijf naar een moderne, snel bewegende en inclusieve organisatie te illustreren die serieus bezig is met het versnellen van de acceptatie van elektrische voertuigen.

De veranderingen werden vrijdag onthuld als onderdeel van GM’s aanwezigheid op de virtuele 2021 CES tech-vakbeurs die officieel op 11 januari begint. De vernieuwde website zal op 11 januari live gaan.

Dit is de vijfde keer dat GM zijn logo in zijn 115-jarige geschiedenis heeft gewijzigd en waarschijnlijk het meest vooruitstrevende dat we sinds 1964 hebben gedaan, zei GM-hoofd marketing Deborah Wahl in een persoproep met verslaggevers vrijdag. Het all-cap GM-logo is veranderd in een kleine ‘gm’ met een zachtere blauwe gradiënt die een schone lucht van een nulemissie-toekomst oproept en een onderstreping onder de ‘m’, een knipoog naar GM’s onderliggende Ultium-batterijarchitectuur. De negatieve ruimte rond de ‘m’ ziet er zelfs uit als een stopcontact, zei Wahl.

“Het is optimistisch, het geeft energie en levendigheid en weerspiegelt onze kijk op de toekomst”, zei ze. “Het bouwt voort op ons sterke erfgoed, met als sleutelelement herkenbare consistentie en vertrouwen. Maar over het algemeen wil het ons bedrijf echt menselijk maken en dit merkidentiteitsproject werd feitelijk intern geleid door een team van onze ontwerpers die het op zich namen in de wetenschap dat het alle 164.000 van onze werknemers vertegenwoordigt. “

GM elektrische Bethany Hamilton

Surfer Bethany Hamilton in een nieuwe advertentiecampagne van GM die in januari 2021 werd gelanceerd.

De inspanning is bedoeld om meer te zijn dan alleen een logo-verandering en een hele reeks nieuwe advertenties met alledaagse mensen naast cameo’s van auteur Malcolm Gladwell, surfer Bethany Hamilton, gamer Erin A. Simon en Peloton-fietsinstructeur Cody Rigsby. Het is bedoeld om een ​​bedrijf te laten zien dat echt is geëvolueerd van een langzame, oude autofabrikant naar een die lenig, technologisch gericht en aantrekkelijk kan zijn voor de volgende generatie autobezitters.

GM wil inspireren; en deze veranderingen zijn bedoeld om de make-over te starten.

Natuurlijk zit er echt geld en middelen achter deze evolutie. GM zei in november dat het de komende vijf jaar $ 27 miljard zal uitgeven aan de ontwikkeling van elektrische voertuigen en geautomatiseerde technologie, een stijging van 35% die de investering van de autofabrikant in gas en diesel overtreft en een poging is om producten sneller op de markt te brengen.

Meer dan de helft van GM’s kapitaaluitgaven en productontwikkelingsteam zal worden besteed aan programma’s voor elektrische en elektrisch-autonome voertuigen, zei het bedrijf destijds.

De Amerikaanse autofabrikant versnelt ook zijn go-to-market-tijdlijn en voegt meer elektrische voertuigen toe aan zijn portfolioplannen. GM is van plan om tegen 2025 30 nieuwe elektrische voertuigen op de wereldmarkt te brengen. Het bedrijf had zich eerder gecommitteerd aan 20 elektrische voertuigen tegen 2023. Meer dan tweederde van deze lanceringen zal beschikbaar zijn in Noord-Amerika en alle merken van GM, inclusief Cadillac, GMC, Chevrolet en Buick zullen volgens de autofabrikant vertegenwoordigd zijn.Source link

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisment -

Most Popular

De verkoop van schooluniformen stijgt voordat de heropening plaatsvindt

De vraag naar uniformen, computers en huishoudelijke accessoires nam toe nadat plannen werden gepubliceerd om de lockdown te vergemakkelijken. Source link

In de VS kunnen gevaccineerde mensen zich binnenshuis verzamelen, zegt de CDC.

Volledig gevaccineerde Amerikanen kunnen zich nu binnen verzamelen, zonder masker en zonder afstand te nemen - zolang het maar is met anderen die...

Sainsbury’s waarschuwt voor een nationaal tekort aan voedselzakken voor huisdieren

De winkelier heeft bijna geen voerzakjes voor honden en katten meer en waarschuwt dat het probleem in 2021 "aan de gang" zal zijn. Source...

Tyler Perry: De Amerikaanse mogol die Meghan en Harry een thuis gaf

Tyler Perry voorzag het paar van een herenhuis en veiligheid toen ze in 2020 uit Canada verhuisden. Source link

Recent Comments