Sunday, January 17, 2021
Home Sports Monday Night Football DraftKings Picks: NFL DFS line-up advies voor week 15...

Monday Night Football DraftKings Picks: NFL DFS line-up advies voor week 15 Steelers-Bengals Showdown-toernooien

Er zijn niet veel redenen om Steelers vs. Bengals te kijken op Monday Night Football in week 15. NFL DFS biedt de mogelijkheid om geïnvesteerd te worden in een spel dat snel lelijk zou kunnen worden. We zijn hier om u te helpen een plezierige kijkervaring te hebben op maandagavond met onze DraftKings Showdown-keuzes, die de Pittsburgh-kant van de dingen sterk bevoordelen.

Het veroveren van de Steelers D / ST is misschien een populair spel in deze wedstrijd tegen QB Ryan Finley, maar DK heeft die eenheid dienovereenkomstig geprijsd. We spelen nog steeds de verdediging van Pittsburgh, maar we plaatsen het in een flexplek om wat geld te sparen voor de rest van onze opstelling.

MEER WN SHOWDOWN: Hoe win je een Showdown-wedstrijd

DraftKings Showdown Picks: Steelers vs. Bengals

Kapitein (1,5x prijs, 1,5x punten): TE Eric Ebron, Steelers ($ 9.600)

Ebron past precies bij de speler op wie je in fantasie rekent, maar wordt teleurgesteld, zoals hij dat door de jaren heen keer op keer heeft gedaan. Maar de Bengals hebben de op drie na meeste DK-punten tot strakke uiteinden toegestaan, en Ebron was zes keer het doelwit in zijn eerste ontmoeting met Cincinnati dit seizoen. Als Ebron weer zes-plus doelen kan krijgen, moet hij goed spelen en hopelijk de eindzone vinden.

FLEX: WR Diontae Johnson, Steelers ($ 10.200)

We gaan met de Ben Roethlisberger fade in weer een andere Steelers Showdown line-up. Het was tot nu toe niet perfect, maar het voelt nog steeds als het juiste om te doen met zoveel wapens in een vergelijkbare prijsklasse. Johnson leek vorige week zijn problemen met drops te overwinnen na een paar schone vangsten in de tweede helft, dus we zullen erop vertrouwen dat hij hier PPR-punten verzamelt.

FLEX: WR JuJu Smith-Schuster, Steelers ($ 10.000)

Het is een groot deel van het seizoen een zwaar volume geweest voor JuJu, ook al zijn er niet veel passes over het veld voor Pittsburgh’s meest ervaren ontvanger. Maar bij DK’s PPR-score vinden we zeven of acht vangsten niet erg, zelfs als ze op een beperkte afstand komen.

FLEX: D / ST Steelers ($ 7.200)

Finley begint alleen omdat Brandon Allen (knie) gewond is, en Allen begon alleen omdat Joe Burrow (knie) gewond is. Met Joe Mixon (voet) er ook uit, is dit een uitgeputte Bengaalse overtreding met niets om voor te spelen, en TJ Watt en zijn gezelschap zouden hun karbonades moeten likken.

FLEX: RB James Conner, Steelers ($ 6.600)

We willen Conner of Benny Snell Jr. op deze plek. Conner (quad) is twijfelachtig, maar we zullen hem gebruiken als hij speelt. Anders is het Snell. Hoe dan ook, er zou genoeg moeten zijn om het traject af te rennen nadat Pittsburgh een grote voorsprong heeft opgebouwd.

FLEX: RB Giovani Bernard, Bengals ($ 5.600)

Onze enige keuze in Cincinnati is een beetje riskant omdat Bernard vorige week in het hondenhok was na een onhandige poging. We gaan er echter van uit dat hij deze week meer zal spelen, en hij is een perfecte kandidaat voor DK om op zijn minst enkele dump-down passes te vangen om vuilnispunten te verzamelen.

Source link

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisment -

Most Popular

Bobby Kennedy had gelijk: het bbp is een slechte maatstaf voor de gezondheid van een land

Next maand zal het officieel zijn. De cijfers zullen een eerste schatting geven van hoeveel de Britse economie in 2020 kromp. Afhankelijk...

Pogingen van Kwarteng om de rechten van arbeiders aan te vallen, lopen mogelijk tegen een rode muur aan

De spanningen binnen het kabinet doen zich voor en de kans is groot dat ze een almachtige ruzie gaan veroorzaken over de houding...

Airbnb weigert restituties te betalen voor uitjes die door Covid zijn geannuleerd

BVoor de tweede lockdown in oktober besloten NHS-medewerker Lex Karlin en zijn vrouw Annie zichzelf te trakteren op een kerstvakantie. Ze boekten...

Schokkende Brexit-aanklachten doen ons pijn, zeggen kleine Britse bedrijven

De ministers van de regering omschrijven de post-Brexit-hoofdpijn die Britse exporteurs sinds 1 januari hebben geleden als louter "kinderziektes". Maar Alex Paul,...

Recent Comments