Sunday, March 7, 2021
Home Sports Gary Neville: Jurgen Klopp's argument over vermoeidheid en planning is gebrekkig, hij...

Gary Neville: Jurgen Klopp’s argument over vermoeidheid en planning is gebrekkig, hij is gewoon op zoek naar een psychologisch voordeel zoals Sir Alex Ferguson


Gary Neville heeft de klachten van Jurgen Klopp over vermoeidheid en aftraptijden in twijfel getrokken en beweert dat het allemaal gaat om het behalen van een psychologisch voordeel, ala Sir Alex Ferguson.

Klopp was betrokken bij een verhitte uitwisseling met BT Sport na het 1-1 gelijkspel van zijn ploeg tegen Brighton in de Premier League op zaterdagmiddag, toen James Milner geblesseerd wegging voor de Reds.

De Liverpool-baas heeft zich herhaaldelijk uitgesproken tegen het hectische schema en de aftrap op zaterdagmiddag.

Maar Neville – sprekend Monday Night Football – vindt dat Klopp dezelfde psychologische tactieken toepast als zijn voormalige baas Ferguson regelmatig toonde tijdens zijn 27-jarige regering als Manchester United. Voor Neville zijn Klopp’s scherpe opmerkingen na de wedstrijd slechts een manier om wat extra voordeel te behalen ten opzichte van zijn rivalen.

Hij zei: “Ik denk niet dat Jurgen Klopp een punt heeft over vermoeidheid, rond de duur van het voorseizoen of over de aftrap op zaterdag.

“Ik ben van mening dat wanneer je een winnende manager wordt, en dit is waar Sir Alex naartoe ging en waarom ze hem jarenlang een zeurende zo-en-zo noemden, de beste managers die ze gewoon willen winnen.

“Het grootste risico voor Klopp om de competitie dit seizoen opnieuw te winnen, is nog een of twee grote blessures. Dus hij wil proberen dat voordeel te behalen om de mensen iets psychologisch in het geheugen te stoppen. Sir Alex Ferguson deed het 15 of 16 jaar.

“ Klopp is de afgelopen jaren de beste manager geweest in interviews, hij is de beste manager op het veld geweest, hij is beter dan wie dan ook verbonden met de fans, zijn voetbalstijl is fantastisch, maar op zaterdag is hij klaar in een interview. , en dat is zeer zeldzaam. Hij heeft zijn verhaal niet goed begrepen, hij heeft geen bewijs om hem te steunen, noch in games die worden gespeeld of tijdens de zaterdagse aftrap. Hij verloor zojuist deze ene omdat hij in alle opzichten briljant was zijn andere interviews die hij heeft gedaan.

“Hij probeert een voordeel te behalen om resultaten te boeken, dat is alles.

“Ik speelde voor een manager in Sir Alex Ferguson, en er zijn honderden van deze quotes (zie hieronder).

“Elk seizoen wilde hij dat voordeel. Hij wilde meer kunnen herstellen, op verschillende tijden kunnen spelen, dus het paste bij Manchester United, en dat is wat Klopp nu wil.

“Wat Klopp de afgelopen drie jaar bij Liverpool heeft gedaan, is ongelooflijk, maar zijn ploeg dit seizoen is een beetje aan het verslappen onder het feit dat ze die drie jaar hebben gehad.

“Er is misschien een element van Covid en sportwetenschap, maar de rusttijd is er geweest. De wedstrijden komen niet dikker en sneller dan welk ander seizoen dan ook. De aftrap van zaterdag komt niet dikker en sneller dan welk ander seizoen dan ook. uitzonderlijke punten die Klopp maakt, zijn niet gebeurd. “

Zoals hij verwees, gaat Neville niet in op het argument dat we ons in een seizoen van uitzonderlijke omstandigheden bevinden vanwege de beknopte aard van de wedstrijdlijst. Hij was aanwezig met wat statistische analyses om te laten zien hoe een aftrap van 12.30 uur niet al te veel invloed heeft op het vermogen van een team om punten te verzamelen en hoe het schema van dit seizoen misschien niet zo belastend is als veel mensen automatisch denken.

“Ik denk niet dat het een uitzonderlijk seizoen is”, zei Neville.

“Het is uitzonderlijk dat de spelers meer rust hebben gehad dan ooit tevoren.Diogo Jota vervangt Sadio Mane voor Liverpool4:20

Jamie Carragher en Gary Neville debatteren of de Premier League de EFL moet volgen en vijf wissels per wedstrijd moet toestaan ​​in plaats van drie.

“Ze hadden drie maanden rust van maart tot juni. Daarna speelden ze negen wedstrijden, waar Klopp al zijn beste spelers speelde, zelfs toen ze de competitie hadden gewonnen, en daarna hadden ze vijf weken vrij voor het Community Shield.

“In welk seizoen dan ook dat ik ooit speelde in een WK of Europese kampioenschappen, ik kreeg sowieso maar drie of vier weken. Er is dit jaar meer rust dan in welk jaar dan ook in de voetbalgeschiedenis. Ik snap niet dat het een uniek seizoen is. De fans zijn niet in de stadions, het gevoel is er niet bij de spelers.

“Ik heb gekeken naar de geschiedenis van de aftrap om 12.00 uur vanaf ongeveer 2002, toen deze wedstrijd iets werd waar de Premier League besloot dat ze zouden proberen de Aziatische markt aan te vallen. Het is zeer succesvol geweest voor de Premier League, en de rijkdom van de Premier League is te danken aan het vermogen om op zaterdag om 12.00 uur en zondag vroeg te spelen.

MNF

“Dat is bijna een derde van het seizoen dat ze speelden in 2002/03, een seizoen waarin ik speelde, we speelden om 11.00 uur, 11.30 uur, 12.00 uur, we speelden zoveel games in die gokkast. Liverpool zelf in 2006/07, Tottenham, Arsenal, dit is geen nieuw probleem.

“Waar Klopp het over heeft is een 18-jarig probleem. Liverpool heeft dit seizoen twee games gespeeld in die gokkast, het maximum dat ze dit seizoen kunnen spelen is zes. Dat is het maximale aantal keren dat je in die gokkast kunt spelen.

“Ik denk niet dat Klopp, wat ik zou denken, een grote klacht heeft over het feit dat hij benadeeld wordt tegen andere teams die in een ander seizoen in dat slot spelen. Als je succesvol bent en je bent Liverpool, Manchester United, Chelsea, zij wil je in Azië in de gaten houden en de overzeese omroepen zullen ervoor betalen. Het is al 18 jaar hetzelfde.

“Ik begon toen na te denken over het aantal wedstrijden dat Liverpool heeft gespeeld, en omdat ik dacht dat ze de afgelopen jaren veel wedstrijden hebben gespeeld, zijn ze succesvol geweest in de Champions League, helemaal met City in de competitie. Als je kijkt naar de dagen per spel, opnieuw door de geschiedenis heen, op het moment dat ze elke 5,4 dagen spelen.

“Als je nog eens kijkt naar de meest succesvolle teams die Europese campagnes hebben gehad, of het nu de Europa of Champions League is, die helemaal teruggaan naar Manchester United in 1998/99, dan is Liverpool niet benadeeld. dit seizoen, met grotere squadrons, wordt gevraagd om elke 5,4 dagen een wedstrijd te spelen.

MNF

“Het maximale dat Liverpool dit seizoen kan spelen, als ze de hele weg gaan in elke competitie, is elke 4,5 dagen.”

Carra slaat terug: Klopp is oprecht

Jamie Carragher was het niet eens met Neville over de vraag of dit seizoen als een buitengewoon seizoen kon worden beschouwd.

“Als seizoen kun je niet ontkennen dat het niet anders is”, zei Carragher.

“Hoe kun je zeggen dat het een normaal seizoen is? Je hebt Covid overal. Je praat over de spelers die drie maanden uitgeschakeld zijn, maar niemand wist wanneer het seizoen zou beginnen. De spelers waren niet vrij, dat waren ze wel. opleiding.

“Laten we niet vergeten dat dit argument begon met Ole Gunnar Solskjaer nadat hij woensdag in Istanbul speelde en zaterdagmiddag in Everton speelde. Hij kwam naar buiten en zei: ‘Ik denk dat de autoriteit wil dat we falen’.

“Ik keek ernaar en dacht: nee, ik ben het er niet mee eens. We zijn op tv en we begrijpen de slots en waar mensen heen moeten. Ik ben hetzelfde met Jurgen en de aftrap van 12.30 uur. Iedereen wil Liverpool en Manchester United op.

“Jurgen Klopp pleitte voor Solskjaer. Je praat alsof Liverpool geen excuus of reden heeft of dat ze hier niet over zouden moeten klagen. Ik denk dat de manager van Liverpool oprecht is door niet alleen aan Liverpool te denken. Dat geloof ik echt. . “

Source link

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisment -

Most Popular

Acteur Laurence Fox kondigt verkiezingsbod voor de burgemeester van Londen aan

De acteur zegt dat als hij wordt gekozen, hij de lockdown meer dan een maand eerder zal beëindigen dan is aangekondigd. Source link

10 beste strandhotels aan zee in Groot-Brittannië

Cary Arms & Spa, Torquay, DevonDuik bij Babbacombe op het South West Coast Path en je bereikt een kleine inham omgeven door rode...

Kings of Leon over Mick Jagger, haar op slot doen en liedjes schrijven op servetten

De rockband bespreekt Mick Jagger, lockdown-kapsels en hoe hun teksten op barmatten beginnen. Source link

Vier nieuwe hackgroepen hebben zich aangesloten bij een aanhoudend offensief tegen de e-mailservers van Microsoft

Een aan de Chinese overheid gekoppelde hackcampagne die deze week door Microsoft werd onthuld, is snel toegenomen. Minstens vier andere verschillende...

Recent Comments