Sunday, March 7, 2021
Home Technologie De Best of 2020 Awards van Google Play benadrukken het stressvolle jaar...

De Best of 2020 Awards van Google Play benadrukken het stressvolle jaar dat het is geweest – TechCrunch


Google zet zijn jaarlijkse traditie voort en heeft vandaag zijn Awards voor de beste van 2020 – de lijst van het bedrijf met de beste apps, games, films en boeken van het jaar. Het is niet verrassend dat de top-apps die door zowel Google Play-gebruikers als -redacteuren zijn gekozen, het stressvolle jaar van 2020 weerspiegelen, met een top-slaap-app, Loóna, waarmee ze de titel “Beste app” van 2020 hebben gewonnen. Ondertussen kozen Google Play-gebruikers voor streamingdienst Disney + als hun keuze.

Loóna is een passende app om dit jaar de prijs te winnen. Het slaaphulpmiddel belooft een stemmingsveranderende ervaring die de gebruikers helpt om te gaan met de negatieve emoties die zich overdag opstapelen en vervolgens tijdens de slaap worden verwerkt. Naarmate angst en stress toenemen, worden het slaappatroon en de REM-slaap van mensen verstoord, legt Loóna uit. Om dit tegen te gaan, biedt de app nachtelijke ‘slaaplandschappen’, die op activiteiten gebaseerde ontspanning, verhalen en geluiden combineren om mensen te helpen hun stress buiten te sluiten en te ontspannen.

In tegenstelling tot andere slaap- of meditatie-apps waarbij gebruikers hun ogen sluiten en wegdromen, is Loóna bedoeld om mensen te helpen ontspannen terwijl ze nog op hun telefoon zitten. Gebruikers tikken om afbeeldingen te kleuren terwijl het slaapverhaal wordt afgespeeld. Het bedrijf introduceerde dit jaar ook muziekplaylists, soundscapes genaamd.

Afbeeldingscredits: Loóna

In oktober meldde het bedrijf dat zijn app – die ook beschikbaar is op iOS – een dagelijkse gemiddelde tijdsbesteding van 34 minuten van zijn abonnees zag. En de gemiddelde conversieratio van proefperiode naar betaalde abonnee was 52,5%. Met versie 2.0 is Loóna van plan om zijn app te herpositioneren van uitsluitend gericht op bedtijdontspanning naar een bredere app voor stemmingsbeheer die onder andere ook de slaap-ontwaakcyclus omvat. Het is ook van plan om gepersonaliseerde inhoudaanbevelingen toe te voegen.

Naast Loóna kozen Google Play-editors voor het gratis te spelen actie-rollenspel Genshin Impact als het beste spel van het jaar om spelers een “wonderlijke wereld om te verkennen” te geven terwijl ze mysteries ontrafelen. Het spel, miHoYo’s allereerste open-wereldspel, bevat gevechten met elementaire magie, wisselen van personage en inkomsten genereren met gacha-games voor het verkrijgen van nieuwe personages, wapens en andere toevoegingen.

Google Play-gebruikers hebben echter geselecteerd SpongeBob: Krusty Cook-Off als de beste game van het jaar.

Een andere app die profiteerde van de blokkering van het coronavirus, was Disney +, dat dit jaar de User’s Choice-prijs voor beste app won. De streamingdienst hielp gezinnen die thuis vastzaten om hun kinderen te vermaken. Bovendien is de service met nieuwe shows zoals “The Mandalorian” ook een hit voor volwassenen in het gezin.

Naast de topwinnaars gaf Google in de aankondiging een oproep aan een paar andere opmerkelijke titels, waaronder de trainingsapp van Chris Hemsworth Centr, gedragsverandering app Intellect, evenals games zoals De tuinen tussen, Harry Potter: Puzzles & Spells, en Sky: Children of the Light.

De Play Store bekroonde ook verschillende gaming-subgenres met eigen prijzen, zoals de beste competitieve games, de beste indies, de beste oppikken en spelen en de beste game-wisselaars. Deze winnaars zijn onder meer Brawlhalla, Bullet Echo, GWENT: The Witcher Card Game, Legends of Runeterra, The Seven Deadly Sins: Grand Cross, Cookies Must Die, GRIS, inbento, Maze Machina, Sky: Children of Light, Disney Frozen Adventures, DreamWorks Trolls Pop, EverMerge, Harry Potter: Puzzles & Spells, SpongeBob: Krusty Cook-Off, Fancade, Genshin Impact, Minimal Dungeon RPG, Ord., En The Gardens Between.

Andere top-apps hebben prijzen gewonnen in categorieën zoals de beste dagelijkse benodigdheden, de beste voor persoonlijke groei, de beste verborgen pareltjes, de beste voor de lol en de beste apps voor altijd. Deze app-winnaars zijn onder meer Calmaria, Grid Diary, The Pattern, Whisk, Zoom, Centr, Intellect, Jumprope: How-to Videos, Paird: Couples App, Speekoo, Cappuccino, Explorest, Loóna, Paperless Post, Tayasui Sketches, Bazaart, Disney +, Dolby On, Reface, Vita, GreenChoice, Medito en ShareTheMeal.

Films die “Best of” voor 2020 won, waren onder meer Bill & Ted Face the Music, Just Mercy, Miss Juneteenth, Onward en Parasite; terwijl boek winnaars waren onder meer A Promised Land van Barack Obama, The City We Became van NK Jesmin, Riot Baby van Tochi Onyebuchi, Solutions and Other Problems van Allie Brosh en You Had Me at Hola van Alexis Daria,Source link

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisment -

Most Popular

De elektrische sportmodellen van Aston Martin worden gemaakt in de fabriek van Gaydon

De fabrikant van luxe auto's zegt dat zijn sportwagens op batterijen in Warwickshire zullen worden gemaakt. Source link

Acteur Laurence Fox kondigt verkiezingsbod voor de burgemeester van Londen aan

De acteur zegt dat als hij wordt gekozen, hij de lockdown meer dan een maand eerder zal beëindigen dan is aangekondigd. Source link

10 beste strandhotels aan zee in Groot-Brittannië

Cary Arms & Spa, Torquay, DevonDuik bij Babbacombe op het South West Coast Path en je bereikt een kleine inham omgeven door rode...

Kings of Leon over Mick Jagger, haar op slot doen en liedjes schrijven op servetten

De rockband bespreekt Mick Jagger, lockdown-kapsels en hoe hun teksten op barmatten beginnen. Source link

Recent Comments