Friday, February 26, 2021
Home Technologie Twitter kan het vermogen van gebruikers om tweets met verkeerde informatie te...

Twitter kan het vermogen van gebruikers om tweets met verkeerde informatie te ‘liken’ vertragen – TechCrunch


Twitter werkt aan het uitbreiden van het gebruik van zijn “desinformatie” -labels op misleidende tweets. Het bedrijf heeft een nieuwe functie ontwikkeld, die nog niet live is, die een label met “misleidende informatie” zou laten verschijnen wanneer een gebruiker een tweet probeert te “liken” die als verkeerde informatie is bestempeld.

De functie is ontdekt door reverse engineer Jane Manchun Wong in de Twitter-app-code. Ze bevestigt echter dat de toevoeging een gebruiker er niet van weerhoudt om de tweet te “liken” – het vertraagt ​​je gewoon.

Een soortgelijke waarschuwing verschijnt vandaag wanneer gebruikers proberen berichten te retweeten die zijn gelabeld als onjuiste informatie.

Deze nieuwe functie zou in overeenstemming zijn met andere maatregelen die Twitter heeft genomen om de verspreiding van verkeerde informatie over zijn service te vertragen, waaronder een recente wijziging in hoe retweets werken. Op 20 oktober 2020 begon Twitter iedereen die iets gaat retweeten te vragen om in plaats daarvan een citaat-tweet te delen.

Het extra beetje wrijving is bedoeld om gebruikers te helpen pauzeren en na te denken over wat ze versterken, net als de verandering die gebruikers ertoe aanzetten om door te klikken en de inhoud daadwerkelijk te lezen ze delen.

Daarnaast Twitter ook een reeks nieuwe beleidslijnen uitgerold voorafgaand aan de verkiezingsdag in de VS, om de afhandeling van misleidende tweets verder te begeleiden. Naast het labelen van verkeerde informatie, paste het agressievere waarschuwingen en beperkingen toe op tweets van Amerikaanse politieke figuren, waaronder kandidaten en campagneaccounts, evenals andere in de VS gevestigde accounts die bepaalde drempels voldeden in termen van volgers of tweets.

Waarschuwingen werden geplaatst over tweets die beweerden voortijdige overwinning, en waren grotendeels ontworpen als reactie op de brede hints van Trump die hij niet gemakkelijk zou toegeven. Maar het gebruik van deze agressieve waarschuwingen kan in de komende weken en maanden afnemen Trump’s juridische uitdagingen ziet er niet veelbelovend uit.

Hoewel de verkiezingen het probleem met desinformatie wellicht meer dan normaal aan het licht hebben gebracht, blijft het een aanzienlijk probleem dat de huidige sociale platforms moeten aanpakken. Er zijn nu een aantal gebruikers die niet met feiten willen omgaan en zelfs hun toevlucht nemen tot feitencontrolerende organisaties die tegen hen bevooroordeeld zijn. Het is onduidelijk of eventuele aanpassingen aan de gebruikersinterface op dit punt dit probleem kunnen helpen oplossen.

Twitter zegt dat het vandaag de verkeerde informatie probeert te verzwakken door niet toe te staan ​​dat die gelabelde, misleidende tweets verschijnen in de zoekresultaten of worden geïnjecteerd in de tijdlijnen van gebruikers (als ze het account niet volgen). Maar die tweets kunnen nog steeds worden beantwoord, leuk gevonden en geretweet.

Twitter bevestigde dat de functie die door Wong werd opgemerkt in ontwikkeling is, maar had geen tijdsbestek voor de uitrol.

“Ons doel is om mensen de context en tools te geven die nodig zijn om geloofwaardige informatie over onze service te vinden – ongeacht het onderwerp of waar ze de Tweet zien”, aldus een Twitter-woordvoerder. “Dit is een iteratief proces en we blijven functies en beleid verkennen om mensen op Twitter te helpen hun eigen geïnformeerde beslissingen te nemen.”

Source link

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisment -

Most Popular

‘Lookalikes’ Jessie Ware en Gemma Arterton werken samen

De popster en de bekroonde actrice bespreken hun beklijvende video voor Ware's nieuwe single. Source link

Selena Gomez: ‘Respectloos’ transplantatiebeeld roept verontschuldigingen op bij de Chinese tv

"Selena's oorspronkelijke bedoeling om foto's van haar operatie aan het publiek te publiceren, was om fans haar ervaring tijdens de operatie te laten...

‘Onze 10 dagen hotelquarantaine zijn eindelijk voorbij’

Inwoners van het VK die vanuit zogenaamde "rode lijst" -landen in Engeland aankomen, moeten gedurende 10 dagen zichzelf isoleren in hotels als onderdeel...

Brunt Ice Shelf: Grote ijsbergkalveren in de buurt van de Britse Antarctische basis

Volgens schattingen bedraagt ​​het ongeveer 1.270 vierkante kilometer - bijna 490 vierkante mijl. Dat is hoe dan ook groot, hoewel niet zo...

Recent Comments