Friday, February 26, 2021
Home Technologie Herziening van de grootste en kleinste nieuwe iPhones - TechCrunch

Herziening van de grootste en kleinste nieuwe iPhones – TechCrunch


We beoordelen de iPhone 12 Pro Max en de iPhone 12 mini, Zoom schikt met de FTC en Pfizer kondigt veelbelovende resultaten aan voor zijn COVID-19-vaccinproef. Dit is je dagelijkse crunch voor 9 november 2020.

Het grote verhaal: herziening van de grootste en kleinste nieuwe iPhones

TechCrunch-hoofdredacteur Matthew Panzarino pakte vandaag beide uitersten van de nieuwe iPhone 12-line-up aan en publiceerde recensies van de Pro Max en de mini.

Het klinkt alsof hij onder de indruk is van beiden. De iPhone 12 Pro Max, schrijft hij, heeft “echt een geweldige camera”. De vraag is of je bereid bent om de ergonomische afweging te maken, aangezien je waarschijnlijk twee handen moet gebruiken bij de grotere telefoon. Tegelijkertijd suggereert hij dat de iPhone 12 mini misschien wel “de aantrekkelijkste telefoon in de reeks” is.

Alsof dat nog niet genoeg was, checkte Matthew ook de MagSafe Duo-oplader, een dubbele magnetische oplader die hij teleurstellend vond.

De technische reuzen

Zoom schikt met FTC na het indienen van ‘misleidende’ beveiligingsclaims – De FTC beschuldigde Zoom er eerder van zich bezig te houden met “een reeks misleidende en oneerlijke praktijken”, gedeeltelijk door te beweren dat de versleuteling sterker was dan het in werkelijkheid was.

Adobe verwerft Workfront voor het opstarten van de marketingworkflow voor $ 1,5 miljard – Deze deal geeft Adobe meer online marketingtools die passen in de Experience Cloud.

Beyond Meat-aandelen stijgen door het nieuws dat het samenwerkte met McDonald’s aan de McPlant-opties – Hoewel McDonald’s eerste aankondiging het deed klinken alsof de McPlant volledig in eigen huis is ontwikkeld, is de nieuwe vegetarische optie eigenlijk een samenwerking met Beyond Meat.

Startups, financiering en risicokapitaal

Autonome bezorging startup Nuro bereikt een waardering van $ 5 miljard op nieuwe financiering van $ 500 miljoen – Nuro is in juni 2016 opgericht door voormalige Google-ingenieurs Dave Ferguson en Jiajun Zhu.

De Push Party van MSCHF haalt een onconventionele seed-ronde op tegen een waardering van $ 200 miljoen – MSCHF steekt een beetje de draak met de venture-industrie en misschien ook met publicaties zoals TechCrunch.

De nieuwe functie van Bumble voorkomt dat slechte acteurs ‘unmatch’ gebruiken om zich te verbergen voor hun slachtoffers – Hierdoor wordt het moeilijker voor pesterijen om te voorkomen dat hun gesprek wordt gerapporteerd aan het veiligheidsteam van Bumble.

Advies en analyse van Extra Crunch

Vijf UX-ontwerponderzoeksfouten die u vandaag niet meer kunt maken – Jason Buhle schrijft dat hij tijdens het werken met startups en technologiebedrijven heeft gezien dat zelfs mensen die het belang van gebruikersonderzoek begrijpen, niet noodzakelijk weten hoe ze het op een optimale manier moeten uitvoeren.

Wat gebeurt er met hoogvliegende startups als de pandemiehandel omslaat? – Een effectief vaccinonderzoek schudt openbare bedrijven, eenhoorns en startups wakker.

Wat we hebben geleerd over werken vanuit huis, zeven maanden na de pandemie – We interviewen Karen Mangia, vice-president klant- en marktinzichten bij Salesforce en auteur van “Working from Home, Making the New Normal Work for You.”

(Herinnering: Extra Crunch is ons lidmaatschapsprogramma dat tot doel heeft informatie over startups te democratiseren. U kunt zich hier aanmelden.)

Al de rest

Het COVID-19-vaccin van Pfizer blijkt 90% effectief in de eerste resultaten van een klinische fase 3-studie – Dit weerspiegelt alleen de vroege resultaten van de proef, in plaats van het uiteindelijke geverifieerde resultaat, maar het is nog steeds buitengewoon veelbelovend.

NASA werkt samen met SpaceX, Rocket Lab, Blue Origin en anderen voor testvluchten en onderzoek – Hoewel er geen geld van eigenaar zal wisselen, zal NASA miljoenen aan personeel en andere ondersteuning besteden aan deze testlanceringen en het ontwikkelen van technologieën.

Original Content-podcast: ‘The Queen’s Gambit’ is het historische schaakdrama dat we nu nodig hebben – Op de een of andere manier maakt de show competitief schaken spannend.

The Daily Crunch is TechCrunch’s samenvatting van onze grootste en belangrijkste verhalen. Als je dit elke dag rond 15:00 uur Pacific in je inbox wilt laten bezorgen, dan kan dat schrijf je hier in.Source link

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisment -

Most Popular

‘Lookalikes’ Jessie Ware en Gemma Arterton werken samen

De popster en de bekroonde actrice bespreken hun beklijvende video voor Ware's nieuwe single. Source link

Selena Gomez: ‘Respectloos’ transplantatiebeeld roept verontschuldigingen op bij de Chinese tv

"Selena's oorspronkelijke bedoeling om foto's van haar operatie aan het publiek te publiceren, was om fans haar ervaring tijdens de operatie te laten...

‘Onze 10 dagen hotelquarantaine zijn eindelijk voorbij’

Inwoners van het VK die vanuit zogenaamde "rode lijst" -landen in Engeland aankomen, moeten gedurende 10 dagen zichzelf isoleren in hotels als onderdeel...

Brunt Ice Shelf: Grote ijsbergkalveren in de buurt van de Britse Antarctische basis

Volgens schattingen bedraagt ​​het ongeveer 1.270 vierkante kilometer - bijna 490 vierkante mijl. Dat is hoe dan ook groot, hoewel niet zo...

Recent Comments