Friday, February 26, 2021
Home Technologie Alle Slingbox-apparaten zullen binnen twee jaar stoppen met werken - TechCrunch

Alle Slingbox-apparaten zullen binnen twee jaar stoppen met werken – TechCrunch


Voordat zowat elk groot tv-netwerk een eigen streaming-app bouwde, was live tv kijken op je smartphone lastig.

Een van de eerste relatief eenvoudige opties was de Slingbox. Je zou het installeren tussen je kabelbox en je tv, het aansluiten op je netwerk en bam: je streamt live tv, van je tv, waar u ook bent. Je zou het zelfs kunnen bedienen alsof je er echt bent, dankzij een spinnenweb van IR-zenders die je in je entertainmentcentrum zou aansluiten om als je extra afstandsbediening te fungeren.

Halverwege de jaren 2000 leek het magie. In 2020 … is het niet zo algemeen bruikbaar. Als gevolg hiervan heeft het bedrijf achter de Slingbox aangekondigd dat alle Slingbox-producten nu worden stopgezet en steeds minder functioneel zullen worden, wat leidt tot een volledige sluiting over twee jaar.

Schrijft het bedrijf in een aankondiging FAQ:

Slingbox-servers worden 24 maanden na de beëindigde aankondigingsdatum (9 november 2020) permanent offline gehaald, waarna ALLE Slingbox-apparaten en -services onbruikbaar zullen worden.

Tot die tijd zullen de meeste Slingbox-modellen normaal blijven werken, maar het aantal ondersteunde apparaten voor weergave zal gestaag afnemen naarmate versies van de SlingPlayer-apps verouderd raken en / of de compatibiliteit verliezen.

Wat betreft iedereen die zijn Slingbox wil blijven gebruiken totdat de servers zijn gesloten? Dat is een beetje lastiger.

Het bedrijf zegt dat ze (voorlopig) de vereiste SlingPlayer-app voor iPhones, iPads, oudere versies van macOS, Windows en Amazon Fire TV en tablets zullen blijven aanbieden – maar verwacht geen updates, en zelfs die apps kunnen verdwijnen plotseling. De gratis Android-app lijkt nog steeds beschikbaar, terwijl de betaalde versie verdwenen is, net als de Roku- en Windows Phone (RIP) -apps.

Het schrijven hangt hier natuurlijk al jaren aan de muur. Slingbox werd in 2007 door EchoStar overgenomen voor $ 380 miljoen; in 2017 waren ze gestopt met de productie van nieuwe hardware en concentreerden ze zich vooral op het rechtstreeks integreren van de technologie in Dish Network-boxen. Hell, ze heb niet eens getweet in bijna twee jaar. Als je nog steeds een Slingbox-opstelling hebt die lijkt te werken, heb je iets minder dan twee jaar (maximaal) om iets anders te bedenken.

Source link

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisment -

Most Popular

‘Lookalikes’ Jessie Ware en Gemma Arterton werken samen

De popster en de bekroonde actrice bespreken hun beklijvende video voor Ware's nieuwe single. Source link

Selena Gomez: ‘Respectloos’ transplantatiebeeld roept verontschuldigingen op bij de Chinese tv

"Selena's oorspronkelijke bedoeling om foto's van haar operatie aan het publiek te publiceren, was om fans haar ervaring tijdens de operatie te laten...

‘Onze 10 dagen hotelquarantaine zijn eindelijk voorbij’

Inwoners van het VK die vanuit zogenaamde "rode lijst" -landen in Engeland aankomen, moeten gedurende 10 dagen zichzelf isoleren in hotels als onderdeel...

Brunt Ice Shelf: Grote ijsbergkalveren in de buurt van de Britse Antarctische basis

Volgens schattingen bedraagt ​​het ongeveer 1.270 vierkante kilometer - bijna 490 vierkante mijl. Dat is hoe dan ook groot, hoewel niet zo...

Recent Comments