Saturday, February 27, 2021
Home Sports Verpakkers vs. 49ers kansen, voorspelling, goktrends voor de wedstrijd 'Thursday Night Football'...

Verpakkers vs. 49ers kansen, voorspelling, goktrends voor de wedstrijd ‘Thursday Night Football’ van de NFL

Wanneer de Packers naar San Francisco reizen om tegen de 49ers te spelen om NFL Week 9 te openen op “Thursday Night Football” (20.20 uur ET, Fox, NFL Network en Amazon Prime Video), proberen ze twee verliezen van vorig seizoen te wreken. Green Bay komt binnen door twee van de afgelopen drie wedstrijden te hebben verloren, waaronder een overstuur verlies tegen Minnesota in week 8. San Francisco viel ten opzichte van Seattle, waardoor er een einde kwam aan een winning streak van twee wedstrijden.

Het grootste blessureprobleem van de Packers is het teruglopen, waarbij Aaron Jones (twijfelachtig over de kuiten) een beslissing is tijdens de wedstrijd, waarbij zowel Jamaal Williams als AJ Dillon (COVID-19) niet spelen. Het backfield-werk zou kunnen vallen op de combinatie van Tyler Ervin en Dexter Williams. Het goede nieuws is dat brede ontvanger Allen Lazard mogelijk terugkeert om Davante Adams te flankeren en Aaron Rodgers een boost te geven.

De 49ers verloren vorige week quarterback Jimmy Garoppolo (enkel) en krappe George Kittle (voet) aan aanzienlijke verwondingen. Rennende ruggen Raheem Mostert (enkel) en Tevin Coleman (knie) staan ​​ook op de plank. Bij brede ontvanger Deebo Samuel (hamstring) kon al niet spelen, en nu zullen brede ontvangers Brandon Aiyuk en Kendrick Bourne niet spelen vanwege een positieve COVID-19-test, samen met linker tackle Trent Williams. De 49ers speelden ook zonder hun verdedigende leiders, Nick Bosa en Richard Sherman.

Maken Nick Mullens, JaMycal Hasty, Jerick McKinnon en de rest van de belangrijkste back-ups van de 49ers een kans tegenover Rodgers?

Hier is alles wat u moet weten over wedden op Packers vs. 49ers in week 9, inclusief bijgewerkte kansen, trends en onze voorspelling voor “Thursday Night Football”.

NFL WEEK 9 KEUZES: Tegen de verspreiding | Rechtop

Packers vs. 49ers odds voor ‘Thursday Night Football’

  • Verspreiding: Verpakkers met 7.5
  • Over / onder: 48,5
  • Point spread odds: Verpakkers -360, 49ers +290

De aanvankelijke line was erg gunstig voor de Packers, want het was 2,5 voordat de 49ers de resultaten van de zondagse blessures aan Garoppolo en Kittle onthulden. Toch groeide het niet tot boven een volledige touchdown en een extra punt totdat de 49ers werden getroffen door een COVID-19-uitbraak. Ze zijn geen grotere underdogs vanwege het korte thuisveld van een week en hun recente goede geschiedenis tegen de Packers-verdediging.

Packers vs. 49ers all-time series

De Packers leiden 36-32-1. De 49ers wonnen vorig seizoen tweemaal, 37-8 in de reguliere competitie en 37-20 in de NFC-kampioenswedstrijd. Vóór die periode genoten de Packers van een winning streak van twee wedstrijden in de serie om de 49ers tegen te gaan die vier op rij wonnen, en gingen twee keer terug naar Colin Kaepernick in 2012. De 49ers wonnen er zes van de afgelopen 8 om het gat te verkleinen in een klassieke NFC-rivaliteit.

Drie trends om te weten

– 57 procent van de spread-gokkers houdt van de Packers om zich in te dekken als thuisfavorieten van een korte week tegen een blessuredarm 49ers-team.

– De helft van de meer / minder-gokkers houdt van het totaal dat wordt overschreden. Nog een helft zoals het totaal om onder te gaan ..

– De Packers zijn 5-2 tegen de spread dit seizoen en het totaal gaat over in vier van hun wedstrijden. De 49ers zijn 4-4 tegen de spread en het totaal is ook in vier van hun games overschreden.

Drie dingen om naar te kijken

Wie vangt ballen van Mullens?

Trent Taylor is hun enige betrouwbare brede ontvanger zonder Samuel, Aiyuk of Bourne. Jordan Reed (enkel) kan worden geactiveerd door IR om Kittle te vervangen aan het strakke einde, of het zal Ross Dwelley zijn. McKinnon en Hasty zouden ook wat kansen moeten krijgen in het passerende spel. De Packers zijn kwetsbaar op het gebied van linebacker en veiligheid, dus zoek Mullens om in het midden van het veld te werken om te compenseren voor het ontbreken van topbedreigingen van buitenaf, vooral nu cornerback Jaire Alexander opdoemt in dekking aan de buitenkant.

Zullen de Packers de vlucht stoppen?

De Packers staan ​​gemiddeld bijna 170 meter toe van scrimmage tot rennen. Ze konden helemaal geen explosieve Vikingen bevatten met Dalvin Cook, wat hen een overwinning kostte. De 49ers hadden vorig seizoen aanvallend hun zin met Green Bay en gebruikten het punt om big pass plays op te zetten. Het lijdt geen twijfel dat Kyle Shanahan Hasty en McKinnon vaak zal voeden om de bal te verplaatsen, de klok te controleren, Mullens te helpen en Rodgers van het veld te houden. De Packers moeten uitverkocht raken en de run stoppen en hun kansen wagen met Mullens die vaak gooit, of agressief proberen om een ​​aanzienlijke vroege voorsprong te nemen met Rodgers.

Zal Davante Adams warm blijven?

Adams vernietigde de zwakke secondaries van de Texanen en de Vikingen in de afgelopen twee wedstrijden van de Packers. Hij heeft gecombineerd voor 20 vangsten op 27 doelen voor 249 yards en 5 TD’s. De 49ers, met de worstelende Emmanuel Mosley, lieten de DK Metcalf van de Seahawks gewoon buiten door hen scheuren. In twee career games tegen de 49ers heeft Adams 17 van de 28 doelen voor 176 yards en 3 TD’s gepakt.

Stat dat ertoe doet

26,7. Dat is het aantal punten per wedstrijd dat de Packers gemiddeld opgeven, waardoor ze de nr. 20 scorende verdediging in de NFL zijn. Ze moeten de 49ers aan de andere kant van Rodgers in het spel houden. Houd in gedachten dat twee jaar geleden, toen CJ Beathard begon bij QB voor Shanahan, de 49ers een 33-30 shootout verloren in Lambeau Field. Deze 49ers passen gewoon goed bij de Packers.

Packers vs. 49ers voorspelling

Deze game zal strakker en hoog scoren dan verwacht vanwege de strijd om beide verdedigingen, waarbij de Packers overleven omdat Rodgers meer door de lucht doet dan de 49ers op de grond kunnen doen om Mullens te ondersteunen.

Verpakkers 27, 49ers 24

Source link

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisment -

Most Popular

15 van de beste rustige stranden van de Britse eilanden

Tor Bay, GowerAls het tij laag is, is dit prachtige strand gemakkelijk te bereiken via Three Cliffs Bay; als het tij hoog...

De honden van Lady Gaga zijn veilig gevonden na een roofoverval

De twee Franse buldoggen van de Amerikaanse zangeres werden gestolen nadat gewapende mannen haar hondenloper hadden aangevallen en verwond. Source link

Budget 2021: Hypotheekgarantie om kopers te helpen met een aanbetaling van 5%

De heer Sunak verklaarde de economische reactie van de regering op de pandemie en zei: "We zijn groot geworden, we zijn vroeg gegaan,...

Door een tekort aan aanbod is het eenmalige Johnson & Johnson-covid-vaccin geen wondermiddel.

Dat komt omdat in de VS kinderen onder de 18 jaar ongeveer een kwart van de bevolking uitmaken, maar de prikjes nog niet...

Recent Comments