Saturday, February 27, 2021
Home Sports James Collins teruggeroepen door Republiek Ierland voor internationale triple-header

James Collins teruggeroepen door Republiek Ierland voor internationale triple-header

Luton Town-spits James Collins is voor het eerst opgenomen in de selectie van de Republiek Ierland onder manager Stephen Kenny.

Collins, die vorig jaar scoorde op zijn volledige internationale debuut in een 3-1 overwinning tegen Bulgarije, wordt genoemd als een van de aanvalsopties na de internationale pensionering van Sheffield United-spits David McGoldrick.

Kenny heeft een selectie gemaakt van 26 spelers voor de internationale wedstrijden van deze maand, waarin ze donderdagavond een vriendschappelijke wedstrijd tegen Engeland spelen op Wembley voordat ze het opnemen tegen Wales en Bulgarije in de UEFA Nations League.

Aanvoerder van de Republiek Ierland, Seamus Coleman, keert terug naar de ploeg nadat de rechtsback van Everton werd uitgesloten van de internationale onderbreking van oktober met een hamstringblessure.

Tottenham-aanvaller Troy Parrott, die wordt uitgeleend aan Championship-club Millwall, speelt niet omdat hij blijft herstellen van een enkelblessure, terwijl Southampton-aanvaller Shane Long en Preston-aanvaller Sean Maguire ook niet worden genoemd.

Middenvelder Jack Byrne, onderdeel van de Shamrock Rovers-ploeg die vorige week tot kampioen van de League of Ireland werd gekroond, is ook opgenomen nadat hij vorige maand positief testte op het coronavirus tijdens zijn internationale dienst voor hun triple-header tegen Slowakije, Wales en Finland.

De voormalige aanvoerder van Ierland U21, Josh Cullen, wordt ook over het hoofd gezien, nadat hij drie keer voor Anderlecht had gespeeld sinds zijn overstap van West Ham vorige maand.

Ierland moet nog winnen onder Kenny’s ambtstermijn en heeft slechts één doelpunt gescoord in zijn eerste vijf wedstrijden.

Selectie van de Republiek Ierland volledig:

Doelmannen: Darren Randolph (West Ham United), Caoimhín Kelleher (Liverpool), Mark Travers (AFC Bournemouth).

Verdedigers: Seamus Coleman (Everton), Matt Doherty (Tottenham Hotspur), Enda Stevens (Sheffield United), Kevin Long (Burnley), Shane Duffy (Celtic, in bruikleen van Brighton and Hove Albion), John Egan (Sheffield United), Dara O ‘ Shea (West Bromwich Albion).

Middenvelders: Conor Hourihane (Aston Villa), James McCarthy (Crystal Palace), Harry Arter (Nottingham Forest), Jeff Hendrick (Newcastle United), Alan Browne (Preston North End), Jayson Molumby (Brighton and Hove Albion), Robbie Brady (Burnley) , Jack Byrne (Shamrock Rovers).

Voorwaarts: Callum Robinson (West Bromwich Albion), Callum O’Dowda (Bristol City), James McClean (Stoke City), Aaron Connolly (Brighton and Hove Albion), Adam Idah (Norwich City), James Collins (Luton Town), Ronan Curtis ( Portsmouth), Daryl Horgan (Wycombe Wanderers).

Source link

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisment -

Most Popular

15 van de beste rustige stranden van de Britse eilanden

Tor Bay, GowerAls het tij laag is, is dit prachtige strand gemakkelijk te bereiken via Three Cliffs Bay; als het tij hoog...

De honden van Lady Gaga zijn veilig gevonden na een roofoverval

De twee Franse buldoggen van de Amerikaanse zangeres werden gestolen nadat gewapende mannen haar hondenloper hadden aangevallen en verwond. Source link

Budget 2021: Hypotheekgarantie om kopers te helpen met een aanbetaling van 5%

De heer Sunak verklaarde de economische reactie van de regering op de pandemie en zei: "We zijn groot geworden, we zijn vroeg gegaan,...

Door een tekort aan aanbod is het eenmalige Johnson & Johnson-covid-vaccin geen wondermiddel.

Dat komt omdat in de VS kinderen onder de 18 jaar ongeveer een kwart van de bevolking uitmaken, maar de prikjes nog niet...

Recent Comments