Tuesday, March 9, 2021
Home Sports Hoe lang is Jimmy Garoppolo vrij? Blessuretijdlijn, retourdatum, laatste updates over...

Hoe lang is Jimmy Garoppolo vrij? Blessuretijdlijn, retourdatum, laatste updates over 49ers quarterback

Van Jimmy GQ tot Jimmy IR.

De 49ers zijn in 2020 verwoest door blessures en geen enkele speler heeft zich harder proberen te vechten dan quarterback Jimmy Garoppolo.

Oorspronkelijk geblesseerd in een wedstrijd van week 2 tegen de Jets, miste Garoppolo een paar wedstrijden voordat hij terugkeerde naar het veld en zag er niet helemaal goed uit in week 5. De blessure (en algemene ineffectiviteit) leidde tot een benching in die wedstrijd van week 5 vs. Dolfijnen ook.

Terwijl Garoppolo door de blessure bleef spelen, heeft een bijna identieke blessure die zich in week 8 tegen de Seahawks voordeed Garoppolo voor onbepaalde tijd buitenspel gezet.

Maar volgens de hoofdcoach van San Francisco, deze hoge enkelverstuiking is een geheel nieuwe deal voor Garoppolo en heeft niets te maken met de oorspronkelijke blessure. Dat is zowel goed nieuws als slecht nieuws voor het tijdschema van Garoppolo om terug te keren naar het startveld.

MEER: Zullen de 49ers weggaan van Jimmy Garoppolo?

Hoe lang is Jimmy Garoppolo vrij?

Na zijn meest recente enkelblessure opgelopen in week 8, wordt Garoppolo voor onbepaalde tijd buitenspel gezet met een hoge enkelverstuiking, aldus het team. Garoppolo werd op 3 november op de geblesseerde reserve geplaatst, wat betekent dat hij minimaal drie weken zal missen.

Adam Schefter van ESPN meldt dat Garoppolo naar verwachting minstens zes weken op de plank ligt, wat hem in de laatste fasen van het NFL-seizoen weer op het veld zou kunnen zetten. ESPN meldde dinsdag ook dat Garoppolo momenteel “meerdere medische meningen verzamelt” om te zien of een operatie zijn beste manier van handelen is. Mocht Garoppolo geopereerd moeten worden, dan is hij dit seizoen out.

Jimmy Garoppolo blessuretijdlijn

Week 2 vs. Jets: Bij een dropback veegt Jets verdedigende lineman Quinnen Williams naar Garoppolo’s enkel, die hinkend opstaat. Garoppolo zou de wedstrijd verlaten met een enkelblessure.

Week 5 vs. dolfijnen: Na een afwezigheid van een paar weken keert Garoppolo terug vs. de Dolphins, maar heeft een optreden om te vergeten. Duidelijk nog steeds gehinderd door de enkelblessure, gooit Garoppolo slechts 7 voor 17 passes voor 77 meter en twee onderscheppingen in de inspanning.

Week 8 versus Seahawks: Garoppolo loopt opnieuw een enkelblessure op vs. de Seahawks na te zijn ontslagen in het derde kwartaal. Hij zou niet uitkomen voor het vierde kwart, waarbij de regeerperiode opnieuw aan Nick Mullens zou worden overgedragen.

3 november: ESPN meldt dat Garoppolo opties overweegt voor een mogelijke operatie aan zijn enkel, die hem voor de rest van het seizoen buitenspel zou zetten. De hoofdcoach van San Francisco zegt dat Garoppolo’s blessure “in wezen een hele nieuwe is, gewoon op dezelfde voet” en dat het erger is dan de aanvankelijke blessure tegen de Jets.

Source link

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisment -

Most Popular

Thailand lanceert jachtquarantaine voor toeristen

Het stelt bezoekers al in staat om hun quarantaine op een golfbaan door te brengen om het toerisme te stimuleren. Source link

De verkoop van schooluniformen stijgt voordat de heropening plaatsvindt

De vraag naar uniformen, computers en huishoudelijke accessoires nam toe nadat plannen werden gepubliceerd om de lockdown te vergemakkelijken. Source link

In de VS kunnen gevaccineerde mensen zich binnenshuis verzamelen, zegt de CDC.

Volledig gevaccineerde Amerikanen kunnen zich nu binnen verzamelen, zonder masker en zonder afstand te nemen - zolang het maar is met anderen die...

Sainsbury’s waarschuwt voor een nationaal tekort aan voedselzakken voor huisdieren

De winkelier heeft bijna geen voerzakjes voor honden en katten meer en waarschuwt dat het probleem in 2021 "aan de gang" zal zijn. Source...

Recent Comments