Tuesday, March 9, 2021
Home Sports Fantasy Injury Updates: Matthew Stafford, Michael Thomas, Calvin Ridley, meer van invloed...

Fantasy Injury Updates: Matthew Stafford, Michael Thomas, Calvin Ridley, meer van invloed op de start-sit-oproepen van week 9

Matthew Stafford’s plotselinge plaatsing op de COVID-lijst is een van de vele spelproblemen die start ’em, sit’ em hoofdpijn veroorzaken voor fantasy-eigenaren in week 9. Ontvangers Michael Thomas, Calvin Ridley, Chris Godwin en TY Hilton hebben allemaal te maken met blessures, en hoewel het erop lijkt dat Thomas deze week zijn terugkeer kan maken, zijn de andere drie WR’s op zijn best “twijfelachtig”.

Voor letselupdates over geblesseerde RB’s Christian McCaffrey, Chris Carson, Matt Breida, en meer, Klik hier. Volg ons op Twitter voor al het laatste fantasienieuws @SN_Fantasy.

WEEK 9 STANDAARD RANKINGS:
Quarterback | Teruglopen | Brede ontvanger | Strak uiteinde | D / ST | Kicker

Speelt Matthew Stafford week 9?

Woensdag kregen de Lions een schrik te verduren toen Matthew Stafford op de COVID-lijst werd geplaatst. Nadat dat was gebeurd, werd aangenomen dat hij uit zou zijn voor de wedstrijd van week 9 tegen de Vikingen, wat de timing van de plaatsing zou geven.

Volgens Adam Schefter van ESPN, Stafford werd op de lijst geplaatst nadat hij een “risicovol nauw contact” was van iemand die niet in het team zat. De blootstelling vond maandag plaats, dus op voorwaarde dat Stafford de rest van de week negatief kan testen, krijgt hij misschien toch de kans om zich tegen de Vikingen te verdedigen.

Als Stafford speelt, kan hij worden vertrouwd als een QB1 tegen wat dit jaar een zwakke Vikingen-pass-verdediging was. Als dat niet het geval is, krijgt de ervaren back-up Chase Daniel de start. Daniel heeft veel NFL-ervaring, en hoewel hij niet de moeite waard zou zijn om te vertrouwen als iets anders dan een low-end streamer in twee-QB / Superflex-competities, zou zijn aanwezigheid slechts een lichte daling van die van Marvin Jones, Marvin Hall, TJ Hockenson en Danny Amendola.

WEEK 9 FANTASY: Sleepers | Borstbeelden | Start ze, ga zitten

Speelt Michael Thomas week 9?

Volgens Katherine Terrell van ESPNThomas (enkel / hamstring) stond woensdag weer op het oefenveld voor de Saints. Thomas heeft sinds week 1 niet gespeeld sinds hij aan een hoge enkelverstuiking leed. Sindsdien werd hij ook een wedstrijd geschorst wegens het slaan van een teamgenoot en verwondde hij zijn hamstring in de training na de afscheidsweek van zijn team. Zijn terugkeer naar de training begin deze week zou erop moeten wijzen dat hij zondagavond de kans krijgt om tegen de Bucs te spelen.

Omdat hamstringblessures de neiging hebben om te blijven hangen, zal Thomas de komende dagen nauwlettend in de gaten moeten worden gehouden, en als er sprake is van downgrades in de oefenstatus, zal zijn status in twijfel worden getrokken. Als hij tijd mist, zouden Emmanuel Sanders, Tre’Quan Smith en Marquez Callaway (indien gezond) de top drie WR-opties voor de Saints zijn, terwijl Jared Cook een kans zou kunnen hebben om zijn reeks van drie wedstrijden voort te zetten.

WEEK 9 PPR RANKINGS:
Quarterback | Teruglopen | Brede ontvanger | Strak uiteinde | D / ST | Kicker

Speelt Calvin Ridley week 9?

Ridley liep een verstuikte voet op tijdens de donderdagavondvoetbaloverwinning van de Falcons op de Panthers in week 8, en terwijl Ian Rapoport van NFL Network meldde dat het team hoopte hem “binnenkort” terug te krijgen van die blessure, het is onduidelijk wanneer hij daadwerkelijk terugkomt.

Ridley miste de eerste training van de Falcons van week 9 met de voetblessure, aldus D. Orlando Ledbetter van de Atlanta Journal-Constitution. Als gevolg hiervan zal de status van Ridley op donderdag en vrijdag onder meer aandacht komen. Als hij een van die dagen ten minste een beperkte oefening kan loggen, krijgt hij misschien een kans om te spelen. Als dat niet het geval is, kan het moeilijk voor hem zijn om in week 9 op het veld te komen. Aangezien Atlanta een bye heeft in week 10, lijkt het waarschijnlijk dat Ridley deze week niet zal gaan.

Als Ridley niet kan spelen, zou Russell Gage in de nummer 2 ontvangerrol voor de Falcons stappen, waarbij Olamide Zaccheaus waarschijnlijk de nummer 3-plek zou overnemen. Gage zou wat PPR-aandacht kunnen krijgen, maar naar alle waarschijnlijkheid zou Julio Jones uiteindelijk meer doelwitten zien en uiteindelijk een van de beste WR-plays van de week worden. Het is duidelijk dat Jones door elke eigenaar in standaard competities wordt gespeeld, maar voel je vrij om hem ook te beschouwen als een DFS-spel met een hoge dollar en een hoog voordeel.

WEEK 9 DFS TOERNOOI LINEUPS: DraftKings | FanDuel

Chris Godwin blessure-update

Het goede nieuws over Godwin (vinger): hij was een volwaardige deelnemer aan de woensdag-walkthrough van de Bucs, volgens Jenna Laine van ESPN. Het slechte nieuws: vanwege de korte week zal Godwin pas vrijdag proberen om ballen te vangen tijdens de training. Dus hoewel Godwin’s status er goed uitziet op basis van dit nieuws op papier, zullen we pas aan het einde van de week veel over hem weten.

Als Godwin nog een week nodig heeft om te herstellen van de kleine operatie, zullen Mike Evans en Antonio Brown de beste ontvangers zijn voor de Bucs. Evans zou een WR1 zijn, terwijl Browns voordeel dat van een high-end WR2 met de vloer van een WR4 is. Het is gewoon moeilijk om te weten wat hij zal doen in zijn eerste wedstrijd met een nieuw team.

De afwezigheid van Godwin zou waarschijnlijk plaats maken voor een derde WR om wat schade aan te richten tegen de Saints. Scotty Miller krijgt daar misschien een scheur in, dus hij kan fatsoenlijk flexspel zijn als Godwin uit is. We zullen snel zien wat de status van de derdejaars-ontvanger is, maar wat er ook gebeurt, hij zal een rimpeleffect hebben op deze game.

WEEK 9 DFS CASH LINEUPS: DraftKings | FanDuel

TY Hilton letselupdate

Volgens George Bremer van The Herald Bulletin, Hilton (lies) oefende woensdag niet voor de Colts, maar coach Frank Reich noemde Hilton een “snelle genezer” en zei dat hij niet per se hoeft te oefenen om te spelen. Dat zou erop kunnen wijzen dat Hilton de hele week buiten actie zal zijn, maar dat het nog steeds een beslissing kan zijn voor de wedstrijd tegen de Ravens.

Als Hilton niet kan spelen, zouden Zach Pascal en Michael Pittman Jr. de beste ontvangers zijn voor de Colts. In dat geval zou Philip Rivers waarschijnlijk meer vertrouwen op zijn trio van getalenteerde strakke uiteinden (Trey Burton, Mo Alie-Cox en Jack Doyle) en op Nyheim Hines uit het achterveld als ontvanger, dus de ontvangeropties zouden slechts zijn speculatieve flexspelen.

Source link

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisment -

Most Popular

De verkoop van schooluniformen stijgt voordat de heropening plaatsvindt

De vraag naar uniformen, computers en huishoudelijke accessoires nam toe nadat plannen werden gepubliceerd om de lockdown te vergemakkelijken. Source link

In de VS kunnen gevaccineerde mensen zich binnenshuis verzamelen, zegt de CDC.

Volledig gevaccineerde Amerikanen kunnen zich nu binnen verzamelen, zonder masker en zonder afstand te nemen - zolang het maar is met anderen die...

Sainsbury’s waarschuwt voor een nationaal tekort aan voedselzakken voor huisdieren

De winkelier heeft bijna geen voerzakjes voor honden en katten meer en waarschuwt dat het probleem in 2021 "aan de gang" zal zijn. Source...

Tyler Perry: De Amerikaanse mogol die Meghan en Harry een thuis gaf

Tyler Perry voorzag het paar van een herenhuis en veiligheid toen ze in 2020 uit Canada verhuisden. Source link

Recent Comments