Saturday, February 27, 2021
Home Sports ESPN ontslaat 300 werknemers te midden van COVID-gerelateerde neergang

ESPN ontslaat 300 werknemers te midden van COVID-gerelateerde neergang

Beste collega’s,

Zoals u weet, waarderen we transparantie in onze interne dialoog, en dat betekent zowel in goede als in uitdagende tijden. Na lang nadenken heb ik een aantal moeilijke organisatorische beslissingen te delen. We gaan ons personeelsbestand inkrimpen, wat een impact heeft op ongeveer 300 gewaardeerde teamleden, naast 200 openstaande vacatures.

Het is vandaag moeilijk omdat ESPN altijd is geweest – en altijd zal worden – gesterkt door zijn fantastische mensen. Teamwork, toewijding, spirit en doorzettingsvermogen hebben deze plek gebouwd en maken ESPN speciaal.

Voorafgaand aan de pandemie waren we diep betrokken bij het bepalen van de beste manier om ESPN te positioneren voor toekomstig succes te midden van een enorme verstoring van de manier waarop fans sport consumeren. De aanzienlijke impact van de pandemie op ons bedrijf heeft die toekomstgerichte discussies duidelijk versneld. Op korte termijn hebben we verschillende stappen doorgevoerd, zoals salarisverlagingen voor managers en talenten, verlof en bezuinigingen op de begroting, en we hebben innovatieve operaties en productiemethoden geïmplementeerd, allemaal in een poging om de COVID-storm te doorstaan.

We hebben echter een omslagpunt bereikt. De snelheid waarmee verandering plaatsvindt, vereist grote urgentie, en we moeten nu sportfans op talloze nieuwe manieren van dienst zijn. Het inzetten van middelen ter ondersteuning van onze direct-to-consumer bedrijfsstrategie, digitale, en natuurlijk voortdurende innovatieve televisie-ervaringen, is belangrijker dan ooit.

Het opbouwen van een succesvolle toekomst in een veranderende wereld betekent echter voor moeilijke keuzes staan. Weloverwogen beslissingen nemen over hoe en waar we heen moeten – en, zoals altijd, op de meest effici├źnte manier – is verreweg de meest uitdagende taak van elk leiderschapsteam. En hoewel het door een zakelijke lens moet worden bekeken, moet het ook met groot respect en oprechte zorg voor mensen worden gedaan.

We nemen afscheid van enkele uitzonderlijke teamleden – van wie sommigen al heel lang hier zijn – en die allemaal een belangrijke bijdrage hebben geleverd aan ESPN. We zijn erg dankbaar voor alles wat ze voor ons hebben betekend, en ik verzeker u dat we stappen ondernemen om hun overgangen gemakkelijker te maken.

Ik ben trots op de mensen bij ESPN. Samen hebben we de afgelopen maanden enorme uitdagingen en tegenslagen overwonnen en weet alsjeblieft dat de beslissingen en plannen die vandaag zijn uitgevoerd niet lichtvaardig zijn genomen. Ze zijn echter noodzakelijk en ik ben ervan overtuigd dat we vooruitgang zullen boeken en effectief het hoofd zullen bieden aan deze ongekende verstoring.

Onze personeels- en communicatieteams zullen u op de hoogte blijven houden van updates, en u zult de komende weken meer informatie horen over onze toekomstige richting. Als u in de tussentijd vragen heeft over iets dat in deze notitie wordt beschreven, aarzel dan niet om deze aan de orde te stellen bij uw leiderschapsteam of HR Business Partner.

Met dankbaarheid,

Jimmy

Source link

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisment -

Most Popular

15 van de beste rustige stranden van de Britse eilanden

Tor Bay, GowerAls het tij laag is, is dit prachtige strand gemakkelijk te bereiken via Three Cliffs Bay; als het tij hoog...

De honden van Lady Gaga zijn veilig gevonden na een roofoverval

De twee Franse buldoggen van de Amerikaanse zangeres werden gestolen nadat gewapende mannen haar hondenloper hadden aangevallen en verwond. Source link

Budget 2021: Hypotheekgarantie om kopers te helpen met een aanbetaling van 5%

De heer Sunak verklaarde de economische reactie van de regering op de pandemie en zei: "We zijn groot geworden, we zijn vroeg gegaan,...

Door een tekort aan aanbod is het eenmalige Johnson & Johnson-covid-vaccin geen wondermiddel.

Dat komt omdat in de VS kinderen onder de 18 jaar ongeveer een kwart van de bevolking uitmaken, maar de prikjes nog niet...

Recent Comments