Saturday, February 27, 2021
Home Sports De trainers van reuzen hebben mogelijk het leven van de vrouw van...

De trainers van reuzen hebben mogelijk het leven van de vrouw van Logan Ryan gered

Reuzenverdedigingsrug Logan Ryan sms’te zijn vrouw na het verlies van New York op maandagavond tegen de Buccaneers, en voor de tweede nacht op rij had zijn vrouw Ashley pijn op de borst. Ryan vertelde een van de trainers van de Giants, Justin Maher, die Ashley voorstelde naar de eerste hulp te gaan.

Toen Ryan vertelde dit verhaal tegen verslaggevers na de training op woensdag in New York, zei hij dat Maher ‘haar leven had kunnen redden of daar veel interne bloedingen had kunnen redden’. Artsen in een ziekenhuis in Florida, waar Ashley haar zus bezocht, ontdekten dat Ashley zwanger was, buiten medeweten van de Ryans. Het ei was in Ashley’s eileider geïmplanteerd en de buis was gescheurd, waardoor Ashley een operatie moest ondergaan om de inwendige bloeding te herstellen.

“Dat is het type organisatie dat we hier hebben”, zei Ryan woensdag tijdens een Zoom-oproep na de training met de media. volgens USA Today. ‘Eerlijk gezegd ging ik daar niet over praten. Mijn kinderen zijn oké, mijn vrouw herstelt goed, ze is oké.’

MEER: Heeft Jimmy Garoppolo zijn laatste wedstrijd met de 49ers gespeeld?

Timing bleek cruciaal te zijn voor Ryan en Ashley. Hij onderging een behandeling na het spel, dus hij was nog steeds in het MetLife Stadium met trainers terwijl hij zijn vrouw sms’te. Dat stelde Maher, een assistent-atletische trainer voor de Giants, in staat om haar te wegen Instagram-verhaal Woensdag, Ashley schreef: “” Hoe graag ik ook wat Tums wilde eten en proberen weer in slaap te vallen, ik volgde het advies van deze trainer op en mijn zus nam me mee naar de Eerste Hulp. “

“Er zijn hier echt goede trainers,” Zei Ryan woensdag. “Er zijn echt goede mensen achter de schermen die hard voor ons werken om overwinningen te behalen. En ik zal er alles aan doen om voor zo’n coach te spelen en voor een organisatie als deze te spelen, want als dat niet het geval was, doe ik dat niet. Ik weet niet of mijn vrouw hier vandaag zou zijn. En eerlijk gezegd ben ik enorm dankbaar voor deze organisatie en voor Joe en voor iedereen om dingen te begrijpen die groter zijn dan voetbal, vooral dit jaar. “

Volgens USA Today, Ryan en Ashley ontmoetten elkaar op de universiteit in Rutgers, waar Ryan voetbalde en Ashley een korte stop speelde in het softbalteam. Ze hebben twee kinderen, een dochter Avery en een zoon Otto. Ze hebben ook The Ryan Animal Rescue Foundation opgericht, die samenwerkt met dierenwelzijnsorganisaties.

Ryan tekende bij de Giants (1-7) in het laagseizoen en werd herenigd met de nieuwe hoofdcoach Joe Judge na een tijd samen in New England. Ryan speelde dit seizoen vooral in veiligheid nadat hij een groot deel van zijn carrière in de hoek zat. In zijn carrière heeft Ryan 541 tackles en 17 onderscheppingen gehad.

Source link

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisment -

Most Popular

15 van de beste rustige stranden van de Britse eilanden

Tor Bay, GowerAls het tij laag is, is dit prachtige strand gemakkelijk te bereiken via Three Cliffs Bay; als het tij hoog...

De honden van Lady Gaga zijn veilig gevonden na een roofoverval

De twee Franse buldoggen van de Amerikaanse zangeres werden gestolen nadat gewapende mannen haar hondenloper hadden aangevallen en verwond. Source link

Budget 2021: Hypotheekgarantie om kopers te helpen met een aanbetaling van 5%

De heer Sunak verklaarde de economische reactie van de regering op de pandemie en zei: "We zijn groot geworden, we zijn vroeg gegaan,...

Door een tekort aan aanbod is het eenmalige Johnson & Johnson-covid-vaccin geen wondermiddel.

Dat komt omdat in de VS kinderen onder de 18 jaar ongeveer een kwart van de bevolking uitmaken, maar de prikjes nog niet...

Recent Comments